Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον ΑΟ Αγρινίου ο Περικλής Γερμανός

Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον ΑΟ Αγρινίου ο Περικλής Γερμανός


Αποχωρήσεων συνέχεια στον ΑΟ Αγρινίου καθώς προ ολίγου την αποχώρηση του από την ομάδα ανακοίνωσε και ο Περικλής Γερμανός. Από την ομάδα του Αγρινίου αποχώρησαν ακόμη από την προεδρία ο Γιώργος Ροκοπάνος και ο ένας εκ των αντιπροέδρων του ΑΟ, Κωνσταντίνος Τσιαμάκης.

Στην ανάρτηση του ο κ. Γερμανός ευχαρίστησε για την στήριξη φίλους και συνεργάτες ενώ σημειώνει πως το το τέλος αφήνει μια “πικρή γεύση” καθώς το μέλλον της ομάδας, που παρέμεινε αγωνιστικά στην Α2, μοιάζει αβέβαιο.

Ο ίδιος είχε προτείνει να υποβιβαστεί η ομάδα στην ΕΣΚΑΒΔΕ ώστε να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα, με το οικονομικό σε αυτή την περίπτωση να ήταν το μικρότερο από τα προβλήματα.

Πλέον, θεωρεί ότι η παραίτηση του ίσως βοηθήσει όσους έχουν μείνει να τρέχουν την ομάδα, η οποία υπάρχει μεγάλη περίπτωση να αγωνίζεται και πάλι στην Α2.

Ειδικότερα η ανάρτηση του κ. Γερμανού:

Η θητεία μου στον Α. Ο. ΑΓΡΙΝΊΟΥ λαμβάνει κ τυπικά τέλος μετά από 8 χρόνια σε διάφορες διοικητικές θέσεις.

Το τέλος βέβαια το περίμενα εντελώς διαφορετικό γιατί δυστυχώς μένει μια πικρή γεύση όχι για αυτά που κατάφερε η ομάδα αλλά γιατί το μέλλον της παρουσιάζετε αβέβαιο.

Τις απόψεις μου για το τι έπρεπε να είχε κάνει η ομάδα οι περισσότεροι τις ξέρουν κ δεν έχει νόημα να αναλυθούν από εδώ μέσα. Η συνέχεια φαντάζει δύσκολη κ ευθυνόμαστε όλοι σε αυτό γιατί την κάναμε εμεις ίδιοι

Ευχαριστώ όλους τους φίλους κ συνεργάτες που όλα αυτά τα χρόνια ήταν μαζί μου κ κάναμε το Αγρίνιο την πόλη που ζω κ αγαπάω να ακουστεί σε όλη την Ελλάδα
Εις το επανειδην

Με πληροφορίες από basketa.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Andre

    Καλά όταν σας έλεγαν και εσας για Κωστούλα και Παναιτωλικό δεν σας άρεσε. Αφήστε τα δάκρυα γιατί ο κόσμος γνωρίζει ότι σας πρότειναν κάποια στιγμη μια καλή και μακροχρόνια λύση με ένα όνομα σαν του Παναιτωλικού και εσείς δεν θέλετε γιατί μάλλον η ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΉ σας έπαιζε μεγαλύτερο ρόλο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.