Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022

Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας: Ο Σεβασμιώτατος παρακαλεί τους χριστιανούς να τον συμπεριλάβουν στις προσευχές τους

Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας: Ο Σεβασμιώτατος παρακαλεί τους χριστιανούς να τον συμπεριλάβουν στις προσευχές τους

Η Μητρόπολη εξέδωσε ανακοίνωση για την υγεία του Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά που εισήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο Νοσοκομείο Αγρινίου και νοσηλεύεται στην κλινική κορωνοϊού. 

«Ο Σεβασμιώτατος παρακαλεί τους χριστιανούς της Ιεράς Μητροπόλεως να συμπεριλάβουν και το όνομα του Επισκόπου τους στις προσευχές τους προς τον Ιατρό των ψυχών και των σωμάτων Κύριό μας Ιησού Χριστό», καταλήγει η ανακοίνωση που έχει ως εξής:

«Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης, Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, από την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021 και αντιμετωπίζοντας ήπια τα συμπτώματα του κορονοϊού παρέμεινε στην οικία του, υπό την καθοδήγηση των ιατρών του.

Σήμερα το απόγευμα κρίθηκε απαραίτητο από τους θεράποντες ιατρούς του να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Αγρινίου για πιο άμεση παρακολούθηση.

Ο Σεβασμιώτατος παρακαλεί τους χριστιανούς της Ιεράς Μητροπόλεως να συμπεριλάβουν και το όνομα του Επισκόπου τους στις προσευχές τους προς τον Ιατρό των ψυχών και των σωμάτων Κύριό μας Ιησού Χριστό».

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Νίκος Παλια-ντζής

    Αντί να τους παρακαλέσει να συμπεριλάβουν τον εμβολιασμό στα άμεσα σχέδιά τους και τα μέτρα προστασίας κατά του Covid στην καθημερινότητά τους…

  2. Ανώνυμος

    Οι προσευχες δεν πιανουν,αμα θες να σου δωσω καμια μασκα ή να σου κλεισω ραντεβου για εμβολιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.