Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Ανακύκλωση για καλό σκοπό από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας

Ανακύκλωση για καλό σκοπό από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας

Το «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης της Ελληνικής Αστυνομίας» επεκτάθηκε από 30-4-2020 σε Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδος, με την τοποθέτηση ειδικών κάδων για την ανακύκλωση πλαστικών και μεταλλικών συσκευασιών.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα «ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ» και την υποστήριξη της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».

Τα έσοδα από την εφαρμογή του προγράμματος πιστώνονται αποκλειστικά στο «Λογαριασμό Αρωγής ορφανών τέκνων του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, του πολιτικού προσωπικού, των Συνοριακών Φυλάκων και των Ειδικών Φρουρών».

Συγκεκριμένα, από 30-4-2020 έχουν τοποθετηθεί συνολικά 53 ειδικοί κάδοι για την ανακύκλωση πλαστικών και μεταλλικών συσκευασιών, σε όλες τις Διευθύνσεις Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδος και πιο συγκεκριμένα στην Αχαΐα, στην Ηλεία, στην Αιτωλία και στην Ακαρνανία.

Με την υλοποίηση του προγράμματος ανταποδοτικής ανακύκλωσης και τη συλλογή των προαναφερόμενων ανακυκλώσιμων συσκευασιών, ενισχύεται η οικολογική συνείδηση και επιπλέον, μέσω των εσόδων ανταποδοτικό όφελος, ενισχύονται τα ορφανά τέκνα του προσωπικού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδος.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.