Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

Ανάλυση στο CNBC από τον Αγρινιώτη CEO της Kanoo Capital

Ανάλυση στο CNBC από τον Αγρινιώτη CEO της Kanoo Capital

Προκαλεί ικανοποίηση στους Αγρινιώτες το γεγονός πως συμπολίτες τους προοδεύουν σε κρίσιμους τομείς με διεθνές ενδιαφέρον.

Η αναφορά αυτή γίνεται με αφορμή την εμφάνιση στο CNBC, ενός εκ των κορυφαίων καναλιών παγκοσμίως με έμφαση στις οικονομικές ειδήσεις, ενός Αγρινιώτη, του Στέργιου Βοσκόπουλου.

Ο Στέργιος Βοσκόπουλος είναι ο CEO της Kanoo Capital που ανήκει στο Kanoo Group, με έδρα το Μπαχρέιν, το οποίο ασχολείται σε όλο τον Περσικό Κόλπο και τη σαουδαραβική χερσόνησο με τις οικοδομές, το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο, καθώς και με χρηματοπιστωτικές και ναυτιλιακές υπηρεσίες.

Ως Διευθύνων Σύμβουλος της Kanoo Capital, ο Στέργιος Βοσκόπουλος είναι υπεύθυνος για την ενεργό διαχείριση των άμεσων και έμμεσων επενδύσεων σε περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο.

Έχει εργαστεί στην περιοχή του Κόλπου για  10 χρόνια και έχει περισσότερα από 20 χρόνια παγκόσμιας εμπειρίας στους τομείς της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων ενώ υπήρξε επίσης πετυχημένος επιχειρηματίας και ομιλητής σε πολλές παγκόσμιες συνόδους για θέματα σχετικά με τη διαχείριση επενδύσεων.

Στο CNBC μίλησε για το πετρέλαιο στη συγκυρία της πανδημίας του κορωνοϊού σημειώνοντας πως «νέοι τομείς και ευκαιρίες θα μπορούσαν να προκύψουν στη Μέση Ανατολή καθώς οι κυβερνήσεις συνεχίζουν να διαφοροποιούν τις οικονομίες τους μετά την πανδημία κορονοϊού και το σοκ των τιμών του πετρελαίου».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.