Πέμπτη, 15 Απριλίου, 2021

Και για όσους δεν μπορούν να μετακινηθούν τα προϊόντα σε «αναμονή» από το «25 seconds coffee & more»

Και για όσους δεν μπορούν να μετακινηθούν τα προϊόντα σε «αναμονή» από το «25 seconds coffee & more»

Ο Χρυσόστομος Φεγγούλης και το κατάστημά του «25 seconds coffee & more», στη γωνία Γρίβα και Παναγοπούλου στο Αγρίνιο, αποφάσισαν εδώ και λίγο καιρό να βοηθήσουν έμπρακτα όποιον έχει την ανάγκη ενός καφέ, ενός χυμού, ακόμη και ενός μπουκαλιού νερού αλλά δεν βρίσκεται σε θέση να πληρώσει γι’ αυτά.

Το κατάστημα υιοθέτησε το σύστημα της «αναμονής», μια τάση που παίρνει διαστάσεις εδώ και μερικά χρόνια, κάτι που, όπως λέει ο Χρυσόστομος Φεγγούλης, γίνεται κατά κόρον στο εξωτερικό.

Όπως εξηγεί με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, μάλιστα, η πρωτοβουλία πηγαίνει πολύ καλά και από εδώ και στο εξής άτομα που έχουν ανάγκη και δεν μπορούν να βρεθούν στο κατάστημα γιατί έχουν προβλήματα υγείας, κάποια αναπηρία ή ότι άλλο καθιστά αδύνατη την μεταφορά τους στον χώρο μπορούν να επικοινωνούν με το κατάστημα και να παρέχονται τα προϊόντα με delivery στον χώρο τους.

Όπως έχει υποστηρίξει ο Χρυσόστομος Φεγγούλης, δυο προϋποθέσεις υπάρχουν για να καθιερωθεί η «αναμονή» ως πράξη αλληλεγγύης στις τοπικές επιχειρήσεις. Να υπάρχει σεβασμός και καλοί τρόποι από αυτούς που προσφέρουν το οτιδήποτε και να παίρνουν το αγαθό όσοι πραγματικά το χρειάζονται και δεν έχουν να το πληρώσουν. Καλή θέληση και ειλικρίνεια μεταξύ συμπολιτών δηλαδή.

«Υπάρχει πίνακας έξω όπου σημειώνουμε τι έχει προσφερθεί, όπου υπάρχουν πάντα προϊόντα μας πάνω. Αν υπάρξει ένα κενό το συμπληρώνουμε εμείς. Κόβουμε και κρατάμε σε ένα ξεχωριστό κουτί την απόδειξη του προϊόντος σε αναμονή που έχουμε εισπράξει και την δίνουμε σε όποιον του ζητήσει το προϊόν σε αναμονή. Ευχαριστούμε πολύ για την συνεισφορά για την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί. Είναι ένας απλός τρόπος να βοηθάμε έμπρακτα ο ένας τον άλλον. Μπορεί να συμβεί στον καθένα μας, είναι η εποχή τέτοια», τονίζει ο ιδιοκτήτης του «25 seconds coffee & more».

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Μιχαήλ

    Τα εύγε είναι το λιγότερο για την ιδέα και τη δημιουργία αυτού του χώρου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.