Τετάρτη, 28 Ιουλίου, 2021

Ανανεωμένο και δυναμικό το ενημερωτικό πρόγραμμα του “AERAS FM”-99,5

Ανανεωμένο και δυναμικό το ενημερωτικό πρόγραμμα του “AERAS FM”-99,5

Υποδέχεται το καλοκαίρι και ανεβάζει… ένταση στην πρωινή ζώνη o ΑERAS FM 99.50 το δυναμικό ραδιόφωνο της Δυτικής Ελλάδας .

Με νέα πρόσωπα και όπως πάντα με έμφαση στην ενημέρωση αλλά και την ψυχαγωγία, ο ΑERAS FM 99,5, επίσημος συνεργάτης του «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM» 90,1 ανανεώνει το 24ωρο πρόγραμμα με έμπειρους δημοσιογράφους, ραδιοφωνικούς παραγωγούς και επιλεγμένη μουσική.

Νέο πρόγραμμα από τις 9 Ιουνίου, με νέες συνεργασίες.

Ακούστε καθημερινά και ζωντανά στον ΑERAS FM στους 99,5:

Δευτέρα – Παρασκευή

06:00 -08.00: Ο Τηλέμαχος Σαντοριναίος καθημερινά στην «πρώτη γραμμή», ξεκινά την πρωινή ενημέρωση με όλη την τρέχουσα επικαιρότητα με την εκπομπή πρωινή πτήση, με Live αναμετάδοση από τον “Παραπολιτικά FM”.

08:00-10:00: Στο studio του ΑΕΡΑΣ FM στο Αγρίνιο, σχεδόν δέκα χρόνια μετά, επιστρέφει ο Παναγιώτης Τσακανίκας. Σχόλια , ειδήσεις, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, ενημέρωση με ουσία και κύρος, για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

10:00 – 11:00 : Επιστροφή στον “Παραπολιτικά FM”, στον Παναγιώτη Τζένο και στην εκπομπή «Secret»: Καυτές αποκαλύψεις και ό,τι συμβαίνει στο προσκήνιο και το παρασκήνιο της πολιτικής φέρνει στην επιφάνεια ο Παναγιώτης Τζένος. Πολλοί θα χάσουν τον ύπνο τους με το «Secret», που θα αποκαλύπτει όλα όσα κάποιοι θα ήθελαν να μείνουν μυστικά!

11.00 – 13:00 : Νανά Θεοδωροπούλου και… «Όλα στον Αέρα»! Η έμπειρη δημοσιογράφος στρώνει το τραπέζι των γεγονότων και «σερβίρει» αποκαλυπτικές ειδήσεις και… σόδα για τους δύσπεπτους, όπως μόνο η ίδια γνωρίζει.

13:00 – 14:00 : «Ελληνοφρένεια» – live αναμετάδοση του Παραπολιτικά FM . Η «Ελληνοφρένεια», η επιτυχημένη ραδιοφωνική εκπομπή πολιτικής σάτιρας, με τον Θύμιο Καλαμούκη και Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη, σχολιάζουν τα κακώς κείμενα της επικαιρότητας με το δικό τους, ξεχωριστό ύφος και με αρκετή δόση χιούμορ.

14:00 – 15:00 (Δευτέρα και Παρασκευή) : Μπετίνο Αλαχούζος «Sport στον Αέρα», σχολιάζει ο Παντελής Χατζηστυλιανός. Ρεπορτάζ και ενημέρωση για τα αθλητικά δρώμενα της Αιτωλοακαρνανίας

Και επειδή η ενημέρωση δεν σταματά ποτέ…

Σάββατο:

06.00 – 09.00 Τηλέμαχος Σαντοριναίος «Πρωινή πτήση»-Live αναμετάδοση Παραπολιτικά FM

09.00 – 11.00 Δημήτρης Τάκης «Weekend on line»-Live αναμετάδοση Παραπολιτικά FM

11:00 – 12:00 (Σάββατο) Νότης Ρεντίφης «Ανασκόπηση της εβδομάδας». Ανασκόπηση επιλεγμένων γεγονότων και ενημέρωση με χιούμορ και καλή μουσική.

Κυριακή:

06.00 – 09.00 Τηλέμαχος Σαντοριναίος «Πρωινή πτήση»-Live αναμετάδοση Παραπολιτικά FM

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.