Σάββατο, Φεβρουάριος 16, 2019

Ανανέωσε στον Χ. Τρικούπη Μεσολογγίου ο Πολίτης

trikoupis-politis

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου ανακοίνωσε την επέκταση συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Μιχάλη Πολίτη για ακόμη ένα χρόνο.
«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που ο Μιχάλης, ο οποίος ήταν ένας εκ των βασικών συντελεστών του Χαρίλαου Τρικούπη στην άνοδο του Συλλόγου μας στην Α2 Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία μας θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα της ομάδας μας. Ευχόμαστε στο Μιχάλη να έχει μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες» αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.
Ο Μιχάλης Πολίτης σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ομάδας ανέφερε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι στο Μεσολόγγι και στο Χαρίλαο Τρικούπη και τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς είναι κάτι που επιθυμούσα. Μας περιμένει μια δύσκολη χρονιά, καθώς η Α2 είναι μια άκρως απαιτητική κατηγορία, αλλά δεσμεύομαι ότι θα δώσω το 100% των δυνατότητων μου ώστε η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, το προπονητή και το κόσμο του Μεσολογγίου για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που δείχνουν στο πρόσωπο μου και να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά μακριά από τραυματισμούς».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.