Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Ανανεώσεις καρτών διαρκείας για τους φιλάθλους του Χαρίλαου Τρικούπη

Ανανεώσεις καρτών διαρκείας για τους φιλάθλους του Χαρίλαου Τρικούπη

Ο Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου στο παρθενικό του ταξίδι στην σκληρή και απαιτητική Α2 έδειξε ότι ήρθε για να μείνει, καθώς τερμάτισε στη 5η θέση και πήρε μέρος στα playoff.

Φέτος το ταξίδι συνεχίζεται και αναμένεται ακόμα πιο συναρπαστικό. Σε αυτό το ταξίδι ο Χαρίλαος Τρικούπης χρειάζεται το κόσμο του Μεσολογγίου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής ξανά στο πλευρό του όπως όλα αυτά τα χρόνια.

Η ανακοίνωση:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας λαμβάνοντας υπόψη την μοναδική σχέση που έχει κτιστεί όλα αυτά τα χρόνια με τους φιλάθλους της ομάδας αποφάσισε οι τιμές των καρτών διαρκείας να παραμείνουν ίδιες με τη περσινή αγωνιστική περίοδο.
Ο Χαρίλαος Τρικούπης δεν διαχωρίζει παλιούς και νέους φιλάθλους και οι τιμές θα είναι ίδιες για όλους. Όμως, σαν ελάχιστη επιβράβευση όσων στήριξαν την ομάδα αυτή την χρονιά δίνει το δικαίωμα στους παλαιούς κατόχους διαρκείας να κρατήσουν την θέση τους, αρκεί η ανανέωση της κάρτας να γίνει ως τη Δευτέρα 15 Ιουλίου. Οι νέοι κάτοχοι θα μπορούν ν’ αγοράσουν κάρτες για τις διαθέσιμες θέσεις από την Τρίτη 16 Ιουλίου.
Σημεία ανανέωσης καρτών διαρκείας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 (ώρες καταστημάτων):
Καφέ Paggio (Σταυροπούλου 1)
Χρωματοπωλείο Επαμεινώνδας Κλάδης (Σπύρου Μουστακλή 25)”

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.