Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

«Άναψαν τα αίματα» στο Δ.Σ. Ξηρομέρου: Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει αντιδήμαρχος κατά του πρώην δημάρχου

«Άναψαν τα αίματα» στο Δ.Σ. Ξηρομέρου: Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει αντιδήμαρχος κατά του πρώην δημάρχου

Στη Δικαιοσύνη κατά του πρώην δημάρχου Ερωτόκριτου Γαλούνη προσφεύγει ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ξηρομέρου, Σωτήρης Γερόλυμος 

Κατά τη  διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου της 16ης Μαϊου προκλήθηκε μεγάλη ένταση με έντονη λεκτική αντιπαράθεση του πρώην δημάρχου Ερ. Γαλούνη, του Λευτέρη Μάντζαρη και του αντιδημάρχου Σωτήρη Γερόλυμου.

Η συζήτηση, που είχε να κάνει με την ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος οικονομικού έτους 2022, «ξέφυγε» με αντιπαραθέσεις επί… προσωπικού με την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να παρακαλεί αρχικά να αποφεύγονται τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί καθώς και να μην γίνεται διάλογος.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, η ένταση αυξανόταν (στο 2:37:00 του βίντεο) και τελικά αναγκάστηκε να διακόψει την διαδικασία πριν η συνεδρίαση γίνει «ροντέο».

Στη Δικαιοσύνη ο κ. Γερόλυμος

Η ιστορία δεν τελείωσε εκεί καθώς όπως ανακοίνωσε ο κ. Γερόλυμος θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του πρώην δημάρχου.

Η ανακοίνωση του Σωτήρη Γερόλυμου:

«Για τα όσα ψεύδη και συκοφαντικά αναφέρθηκαν για το πρόσωπο μου στην συνεδρίαση της 16/5/2022 του Δημοτικού μας Συμβουλίου, από τον πρώην Δήμαρχο και προϊστάμενο όλων των υπηρεσιών του Δήμου για την περίοδο 2014 -2019 κο Γαλούνη Ερωτόκριτο, τον λόγο πλέον θα έχει η δικαιοσύνη στην οποία θα καταφύγω».

 

Στην φωτογραφία ο Σωτήρης Γερόλυμος

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.