Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

Αναπτυξιακό συνέδριο Δ. Ελλάδας: Τριγμοί στην παράταξη Κατσιφάρα για τη «φιέστα»

Αναπτυξιακό συνέδριο Δ. Ελλάδας: Τριγμοί στην παράταξη Κατσιφάρα για τη «φιέστα»

po-katsifaras
«Μαύρα σύννεφα» συγκεντρώνονται πάνω από την πολιτική σχέση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιαφάρα και του Ηλείου Περιφερειακού Συμβούλου και μέλους της πλειοψηφούσας παράταξης κ Μανώλη Αγιομυργιαννάκη.

Η … επισημοποίηση της «ρωγμής» έγινε στη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου 26 και 27 Ιανουαρίου όταν στην τοποθέτησή του ο κ Αγιομυργιαννάκης, με αφορμή το Αναπτυξιακό Συνέδριο στη Πάτρα με την παρουσία του Πρωθυπουργού και κλιμακίου 25 Κυβερνητικών παραγόντων είπε «Είμαστε ήδη στον 4ο χρόνο θητείας και έχουμε την ευθύνη να πούμε αν έχουμε ήσυχη την Συνείδηση μας και αν η μέχρι τώρα δράση μας βρίσκεται σε αντιστοίχιση με την ψήφο και τις προσδοκίες των Συμπολιτών μας.

Επέλεξα να μην επαναλάβω πολλά και σημαντικά προβλήματα της ΗΛΕΙΑΣ που κατεπανάληψη έχω θέσει, γιατί όσο απλώνεται η ατζέντα τόσο ευκολότερα θα υπεκφεύγει η Κυβέρνηση με αοριστίες και ανέξοδες υποσχέσεις. Τελειώνοντας ,για το θέμα του ετήσιου απολογισμού της περιφέρειας ,θεωρώ ότι όφειλε να είναι αποτέλεσμα Συλλογικής διαδικασίας ολόκληρης της παράταξης και όχι μιας ηγετικής ομάδας που λειτουργεί δίπλα σας αγνοώντας την παράταξη αλλά και τον Συνδυασμό που έδωσε την εκλογική Νίκη. Η επόμενη μέρα προφανώς αφορά όλους μας, επανακαθορίζοντας ενδεχομένως την στάση μας, ανάλογα με τα όσα θα έχουν συμβεί». Η κόντρα που πρόσφατα επισημοποιήθηκε φαίνεται πως δεν θα σταματήσει εδώ αλλά θα υπάρξει συνέχεια.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Στην τοποθέτησή του αναφορικά με το Αναπτυξιακό Συνέδριο ο κ Αγιομυργιαννάκης είπε « Ποια είναι τα αποτελέσματα από τα 8 προηγηθέντα Συνέδρια σε άλλες Περιφέρειες; Από τις ανακοινώσεις της Ε.Ν.Π.Ε δεν φαίνεται να’ χει προκύψει κάτι σημαντικό. Η συμμετοχή μας ως Συνδιοργανωτές του Συνεδρίου και η ευθύνη που αναλάβαμε να στελεχώσουμε ,με Συντονιστές Αντιπεριφερειάρχες και Υπηρεσιακούς παράγοντες δίπλα στους Υπουργούς της Κυβέρνησης ,τα 9 στρογγυλά τραπέζια μας καθιστά ταυτόχρονα συνυπεύθυνους για τους μέχρι τώρα χειρισμούς της Κυβέρνησης στα μεγάλα θέματα που έχουμε θέσει ,και διαχέει -ξεπλένει της ευθύνες της για την μη επίλυση τους. Άραγε τα θέματα που θα τεθούν στα τραπέζια αυτά είναι άγνωστα στη Κυβέρνηση; Δηλαδή τώρα θα τα γνωστοποιήσουμε και θα τα διεκδικήσουμε? Αν είναι έτσι τότε η ευθύνη βαραίνει εξ ολοκλήρου εμάς !!!!Επειδή όμως όλα τα προβλήματα που απασχολούν την Περιφέρεια έχουν κατ’ επανάληψη τεθεί ,και οι Υποσχέσεις που δόθηκαν από Κυβερνητικά Στελέχη ήταν Ψεύτικες, η Συμμετοχή μας λειτουργεί ως Δούρειος Ίππος για να διαχειριστεί επικοινωνιακά η Κυβέρνηση το θέμα και να μας χρησιμοποιήσει ως διακοσμητικό φωτογραφικό Υλικό στο νέο Προεκλογικό της πρόγραμμα της «ΠΑΤΡΑΣ»»

«Ως Πολίτης- Κάτοικος του πιο απομονωμένου Νομού της Χώρας» είπε στη συνέχεια ο κ Αγιομυργιαννάκης « χωρίς οδικό – σιδηροδρομικό – αεροπορικό δίκτυο με ασυντήρητα και αναξιοποίητα τουριστικά 2 Φράγματα, με προβληματικό αρδευτικό Δίκτυο και πολλά προβλήματα στην Υγεία ,Παιδεία , Απασχόληση κ.λ.π\,θέτω ως μείζον το πρόβλημα της κατ’ όνομα Ολυμπίας Οδού. Ήρθε η ώρα των Δημόσιων Δεσμεύσεων αλλά και των Αποφάσεων. Καλό θα ήταν να προηγηθεί Περιφερειακό Συμβούλιο το οποίο να ιεραρχήσει 5 ή 6 μεγάλα θέματα, και με την απόφασή του να απαιτήσετε την επίλυση του τεράστιου αυτού θέματος, Να αναλάβει ο Πρωθυπουργός συγκεκριμένες χρονικές δεσμεύσεις. Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες που του αναλογούν, γιατί ο ρόλος του Αιρετού δεν είναι να θέτει μόνο τα ζητήματα, αλλά να τα διεκδικεί και να κρίνει αν αυτά βρίσκουν λύση ή όχι.

Κύριε Περιφερειάρχη αναλαμβάνουμε μεγάλη ευθύνη με την Συνδιοργάνωση αυτής της » ΦΙΕΣΤΑΣ» και την επόμενη μέρα η ευθύνη αυτή διαχέεται σε κάθε ένα από εμάς».

Πηγή: protinews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.