Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Η ανάρτηση δημοτικού του Αγρινίου: Το σχολείο μας και οι εκπαιδευτικοί στη θέση τους έτοιμοι. Το σύστημα;

Η ανάρτηση δημοτικού του Αγρινίου: Το σχολείο μας και οι εκπαιδευτικοί στη θέση τους έτοιμοι. Το σύστημα;

Με σοβαρά προβλήματα ξεκίνησε σήμερα η τηλεκπαίδευση μέσω Cisco Webex και Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου για Νηπιαγωγεία και στα Δημοτικά σχολεία.

Πολλές υπήρξαν οι διαμαρτυρίες και στο Αγρίνιο γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών καθώς  το σύστημα αυτή τη φορά «πετούσε» τους συνδεδεμένους χρήστες από την πλατφόρμα.

Με αφορμή το πρόβλημα χαρακτηριστική υπήρξε και η ανάρτηση  του 16ου δημοτικού σχολείου Αγρινίου. Παρουσίασε τους δασκάλους σήμερα στο καθήκον με το ακόλουθο μήνυμα:

«Το σχολείο μας  και οι εκπαιδευτικοί μας ήταν έτοιμοι να υποδεχθούν τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες στις ηλεκτρονικές τάξεις τους, παρά τον πεπαλαιωμένο εξοπλισμό του σχολείου. Το σύστημα; Ελπίζουμε από αύριο να λειτουργήσει καλύτερα και να γίνουν τα μαθήματα».

Θυμίζουμε πως η τηλεκπαίδευση και για τη Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση είναι υποχρεωτική, η κάθε διδακτική ώρα θα έχει διάρκεια 30 λεπτά και θα πραγματοποιείται από τις 2 έως τις 5 μ.μ. για τα δημοτικά, και από τις 2 έως τις 4:20 μ.μ. για τα νηπιαγωγεία, συμπεριλαμβανομένων σύντομων διαλειμμάτων.

Οι φωτογραφίες των δασκάλων:

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.