Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Aνασκαφής ξεκίνημα ξανά στον αρχαιολογικό χώρο Θέρμου

Aνασκαφής ξεκίνημα ξανά στον αρχαιολογικό χώρο Θέρμου

10-ΑΥΓ.2016-419Aνασκαφής ξεκίνημα ξανά στον αρχαιολογικό χώρο Θέρμου με την Εταιρεία Φίλων Μουσείου & Αρχαιολογικού Χώρου Θέρμου να αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Μεγάλη  η σημερινή ημέρα! Ξεκινήσαμε με αισιοδοξία και βήμα βήμα προχωράμε να αποκαλύψουμε κάποιο πολύ σημαντικό μνημείο! Οι Φίλοι του Μουσείου και του Αρχαιολογικού Χώρου Θέρμου αισθανόμαστε μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια γιατί καταφέραμε μόνοι μας να ξεκινήσουμε φέτος την ανασκαφή. Ίσως να είναι το σημαντικότερο γεγονός αυτής της χρονιάς για το Θέρμο! Περιμένουμε την βοήθειά σας. Κάθε ευρώ είναι ένα βήμα μπροστά! Μια ημέρα επιπλέον ανασκαφής!”

Οποιοσδήποτε επιθυεμί να συνδράμει έχει τη δυνατότητα μέσω του ιστότοπου  www.filoimouseiouthermou.gr, όπου θα βρεί σχετικό link (στην πάνω αριστερή πλευρά) που οδηγεί στην διαδικτυακή καμπάνια στοwww.generosity.com. Κάθε ευρώ που θα κατατίθεται (μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας) θα πηγαίνει αποκλειστικά για την ανασκαφή.

Λίγα λόγια για την Εταιρεία Φίλων Μουσείου & Αρχαιολογικού Χώρου Θέρμου

Kύριο μέλημα της  Εταιρείας είναι  να σταθεί αρωγός στο νέο Μουσείο, καθώς και στον αρχαιολογικό χώρο του Κοινού των Αιτωλών.

Οι σκοποί της Εταιρείας:

  • η ηθική και υλική ενίσχυση του Μουσείου και του Αρχαιολογικού χώρου Θέρμου
  • η προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς και της μακραίωνης ιστορίας του Θέρμου και της ευρύτερης περιοχής, με διαχρονική και ανθρώπινη παρουσία και δράση από τους προϊστορικούς ήδη χρόνους·
  • η συστηματική και συνεχής καλλιέργεια αρχαιόφιλου πνεύματος και ενδιαφέροντος για τις αρχαιότητες και την προστασία τους·
  • η καλλιέργεια και η ανάπτυξη πνεύματος εθελοντισμού, μέσα από δράσεις συνάδουσες με το πνεύμα της Εταιρείας.
  • 10-ΑΥΓ.2016-418

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.