Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Aναστάτωση σε σχολείο του Αγρινίου από επίθεση μαθητή σε καθηγητή

Aναστάτωση σε σχολείο του Αγρινίου από επίθεση μαθητή σε καθηγητή

Αναστάτωση έχει προκληθεί σε σχολείο του Αγρινίου που καλείται να διαχειριστεί το ζήτημα της επίθεσης μαθητή του σε καθηγητή (άλλου, όμορου σχολείου)

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα ωστόσο σήμερα, Πέμπτη, είναι προγραμματισμένο να συνεδριάσει ο Σύλλογος Διδασκόντων και την Παρασκευή θα υπάρξει απόφασή του για το ζήτημα ενόσω ο μαθητής έχει αποβληθεί.

Μαρτυρίες κάνουν λόγο για σοβαρό και σοκαριστικό περιστατικό με τον καθηγητή να δέχεται χτυπήματα ενώ καταγράφηκε και από τις αστυνομικές αρχές. Λέγεται πως ενδέχεται να κινηθεί νομικά.

Καθώς το γεγονός συζητείται στην πόλη, το agrinionews.gr επικοινώνησε με τον διευθυντή του σχολείου που επεσήμανε πως οι όποιες ενέργειες του  μετά το περιστατικό έχουν αμιγώς εκπαιδευτικό προσανατολισμό.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. Κώστας Κ.

  Γιατί δεν γράφετε τα σχολεία (1ο ΕΠΑΛ, 4ο ΓΕΛ). Ξέρετε πόσα όμορα υπάρχουν;
  4ο Γυμνάσιο-2ο ΓΕΛ
  2/6ο Γυμνάσιο 3ο ΓΕΛ
  5ο Δημοτικό/1ο Γυμνάσιο
  2ο ΕΠΑΛ/5ο ΓΕΛ

  Έτσι ο κόσμος σκέφτεται όλα τα σχολεία. Να είστε σαφείς!

 2. Avonimos

  Η παραμόρφωση των παιδιών φέρνει τέτοια αποτελέσματα! Παραμόρφωση παθένουν από την οικογένεια πρώτα, και ακολούθως από την TV, INTERNET ή διαδίκτυο, από τους παραμορφωμενους καθηγητές και δασκάλους, και από την αλιωμμενη κοινωνία, τον Μαζοχυλό των βόθρων.

 3. Μπουκέτος

  Ε ρε και να μου το έκανε μαθητής αυτό.Θα ξεφόρτωνα στη μούρη του όσα μπουκέτα δεν έχω ρίξει στο σάκο του kick boxing και ας με διώχνανε μετά.Κάτι τέοιους νταήδες τους βαράς μέχρι να βελάξουνε και οι γονείς να φωνάζουνε:”Ν’αγιάσει το χέρι σου δάσκαλε”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.