Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Η αναστολή των σχολικών εκδρομών βρήκε μαθητές του ΓΕΛ Θέρμου στο δρόμο για την Κρήτη

Η αναστολή των σχολικών εκδρομών βρήκε μαθητές του ΓΕΛ Θέρμου στο δρόμο για την Κρήτη

Τα σχέδια τους χάλασαν, όχι όμως και η διάθεση τους. «Και η ζωή συνεχίζεται … με προσοχή και προφυλάξεις!», λένε.Επτά νεά κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας ανακοινώνοντας παράλληλα νέα μέτρα που αφορούν και την εκπαίδευση.

Σχετικά με την αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων, προκρίνεται η λήψη προληπτικών μέτρων κατά περίπτωση και σε σχέση με την εμφάνιση νέων κρουσμάτων.

Παράλληλα για λόγους προστασίας των μαθητών, αποφασίστηκε η αναστολή όλων των σχολικών εκδρομών στο εσωτερικό της χώρας για δυο εβδομάδες.

Για το λόγο αυτό αλλάζουν τα… πλάνα πολλών μαθητών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι μαθητές της Γ’ Τάξης του Γενικού Λυκείου Θέρμου.

Η ανακοίνωση της Κυβέρνησης τους βρήκε στο δρόμο για την Κρήτη και τώρα πήραν το δρόμο της επιστροφής στο Θέρμο.

Τα σχέδια τους χάλασαν, όχι όμως και η διάθεση τους. «Και η ζωή συνεχίζεται … με προσοχή και προφυλάξεις!», λένε.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΕΚΔΡΟΜΗ………….ΟΙ ΘΕΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΥΣΟΙ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ !!!!!! ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ……ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ !!!!!!!!! Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΛΑ !!!!!! CHRISTOS

  2. Ανώνυμος

    Το ότι ξεκίνησαν να πάνε εκδρομή με όλα αυτά που γίνονται με ξεπερνάει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.