Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

Ανατροπές στη σταυροδοσία των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων με τον Ν. Φαρμάκη

Η ενσωμάτωση λίγων τμημάτων απέμεινε και να οριστικοποιηθεί η κατάταξη των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού του Νεκτάριου Φαρμάκη στην Αιτωλοακαρνανία.
Ο συνδυασμός θα εκλέξει επτά συμβούλους στο Νομό και το προβάδισμα φέρεται να έχουν κατά σειρά οι Μαρία Σαλμά, Θανάσης Μαυρομμάτης, Λάμπρος Δημητρογιάννης, Γιώργος Κοντογιάννης , Αγγελική Χαλιμούδρα, Αμαλία Βούλγαρη και Μιχάλης Γουδας. Κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης σημειώθηκαν διαρκώς ανατροπές καθώς την εκλογή με αξιώσεις διεκδίκησαν πρωτίστως και οι Π.Γερμανός, Νάγια Δακαλάκη και Φώτης Σκληρός.
Επισημαίνεται πως η κατάταξη αυτή δεν είναι οριστική, ενδέχεται να αλλάξει και οι πληροφορίες ανεπίσημες. Μεταδίδονται καθώς οι αναγνώστες του agrinionews.gr επιζητούν διαρκώς ενημέρωση για το ζήτημα.
Σημειωτέον εξάλλου πως ο 7ος θα καταλάβει την έδρα σε περίπτωση που επόμενος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας θα είναι ο Νεκτάριος Φαρμάκης καθώς σε διαφορετική περίπτωση ο επικεφαλής του συνδυασμού θα καταλάβει την μία έδρα.
Σύμφωνα επίσης με τις τελευταίες πληροφορίες, τα αποτελέσματα από το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου θα σταλούν απόψε στο υπουργείο Εσωτερικών το οποίο εν συνεχεία θα τα ανακοινώσει.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.