Τρίτη, 22 Ιουνίου, 2021

Ανατροπή και στην ουρά: Τι γίνεται με τους 7 βαθμούς της Ξάνθης

Ανατροπή και στην ουρά: Τι γίνεται με τους 7 βαθμούς της Ξάνθης

Μετά την απόφαση του CAS για τον ΠΑΟΚ, η Επιτροπή Εφέσεων θα δικάσει από την αρχή και την υπόθεση της Ξάνθης και είναι ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να της επιστραφούν οι 7 βαθμοί.

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από το SDNA, το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε πανηγυρικά τον ΠΑΟΚ, του επέστρεψε τους επτά βαθμούς που του είχαν αφαιρεθεί για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας και παράλληλα ζητάει από την Επιτροπή Εφέσεων να εκδικάσει από το μηδέν την υπόθεση.

Πολλοί λοιπόν αναρωτιούνται τι γίνεται με την υπόθεση της Ξάνθης, από την οποία επίσης έχουν αφαιρεθεί επτά βαθμοί.

Σημειώνεται σε αυτό το σημείο ότι η ακριτική ΠΑΕ δεν ήταν διάδικος στην υπόθεση του CAS. Τι σημαίνει αυτό; Ότι σε περίπτωση που το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσιζε επιστροφή βαθμών στον ΠΑΟΚ και… τέλος, τότε η Ξάνθη θα έμενε “ξεκρέμαστη”.

Τώρα έχει Στοίχημα με Live Stream* & Cash out* στα διεθνή πρωταθλήματα *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
Στον αντίποδα όμως με την απόφαση CAS να δικαστεί κανονικά κι επί της ουσίας η υπόθεση από την Εφέσεων, που αρχικά έλαβε ως δεσμευτική την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, μπαίνει γερά στο κόλπο και η Ξάνθη.

Πλέον είναι πιθανότατο το ενδεχόμενο να επιστραφούν οι επτά βαθμοί στην ακριτική ομάδα από τη στιγμή που η υπόθεση γυρίζει στο… μηδέν, κάτι που εφόσον συμβεί, θα κρατήσει οριστικά την Ξάνθη στην κατηγορία.

Σε ό,τι αφορά όμως τους πέντε βαθμούς που της είχαν αφαιρεθεί για το πιστοποιητικό συμμετοχής της, αυτοί έχουν χαθεί οριστικά.

Πηγή: sdna.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.