Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

Η “Ανατροπή Τώρα” για το παλαιό Νοσοκομείο

Η “Ανατροπή Τώρα” για το παλαιό Νοσοκομείο

«Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρις ότου οι εξαγγελίες γίνουν πράξη»
παλαιο νοσοκομείο αγρινιουΗ δημοτική παράταξη Αγρινίου «Ανατροπή Τώρα- Πολίτες σε Δράση» ,που έχει ως επικεφαλής τον  κ.Δημήτρη Τραπεζιώτη, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την υπόθεση του παλαιού Νοσοκομείου. Η ανακοίνωση ως έχει:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Γεια σου Γιάννη κουκιά σπέρνω

Όλοι θα συμφωνήσουν πως σε μία «κανονική» χώρα, εάν αποφασίζονταν να γίνει η μεταφορά του παλαιού νοσοκομείου σε καινούργιο κτήριο, θα είχαν ταυτόχρονα σκεφτεί τι έπρεπε να κάνουν, με το παλιό κτήριο ,όταν μάλιστα αυτό βρισκόταν εντός του αστικού ιστού της πόλης. Ακριβώς δηλαδή ότι ΔΕΝ έγινε στην δική μας χώρα, στην δική μας πόλη.
Να υπενθυμίσουμε ότι η μεταφορά στο καινούργιο νοσοκομείο έγινε τον Ιούλιο του 2013 και από τότε το παλαιό κτήριο παραμένει εγκαταλελειμμένο στη φθορά του χρόνου και σε κάθε είδους λεηλασία. Πλήρης αδιαφορία και από την κεντρική εξουσία αλλά και από την δημοτική αρχή, πρώην και νυν. Δεν ήξεραν ούτε πιο ήταν το ιδιοκτησιακό καθεστώς.
Η παράταξή μας «ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της, ανέλαβε πρωτοβουλίες. Ανέδειξε το θέμα, έκανε εκδήλωση –συνέλευση στο χώρο του παλιού νοσοκομείου και διαβούλευση με τους κατοίκους, επισκέφτηκε τον τότε υπουργό Υγείας κύριο Κουρουμπλή, ο οποίος συμφώνησε, προς τιμήν του, να παραχωρήσει το κτήριο του παλιού νοσοκομείου για χρήση στον Δήμο Αγρινίου, και έθεσε επανειλημμένα το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Στις 11 Ιουνίου του 2016 με αφορμή το μνημόσυνο που έγινε στο εκκλησάκι του παλιού νοσοκομείου εις μνήμην των ευεργετών ζεύγους Τσικνιά και με πρωτοβουλία της παράταξης μας, έγινε συνάντηση-συζήτηση με την επιτροπή αγώνα των κατοίκων της περιοχής του νοσοκομείου και στην οποία εκδήλωση συμμετείχαν και οι καθ` ύλην αρμόδιοι για το θέμα, δηλαδή ο κύριος Μίλτος Ζαμπάρας υποδιοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας και ο κύριος Δημήτρης Μιχάλης διοικητής του νοσοκομείου. Στην συνάντηση αυτή ο κύριος Ζαμπάρας δήλωσε ότι στις προθέσεις της πολιτείας ήταν να αξιοποιηθεί το κτήριο του παλιού νοσοκομείου προκειμένου να εγκατασταθούν εκεί υπηρεσίες για την Ψυχική Υγεία, και ,ένα Κέντρο Υγείας αστικού τύπου για την πρωτοβάθμια περίθαλψη των κατοίκων της πόλης μας. Μας ανακοίνωσε δε, πως είχε ήδη έρθει κλιμάκιο τεχνικών της 6ης ΥΠΕ και είχαν κάνει τη σχετική αυτοψία προκειμένου να διαπιστωθεί η καταλληλότητα του χώρου και να γίνει η σχετική προετοιμασία.
Ως δημοτική παράταξη προσθέσαμε, ότι στο παλιό νοσοκομείο μπορεί και πρέπει να μεταφερθούν δημοτικές και δημόσιες υπηρεσίες για τις οποίες το ετήσιο κόστος σε ενοίκια ανέρχεται στο ποσόν του 1.200.000 ευρώ.!!!!
Πριν από λίγες ημέρες, βγήκε μια ανακοίνωση του υπουργείου υγείας με εξαιρετικό ενδιαφέρον για τους κατοίκους της πόλης μας.. Ότι δηλαδή στο Αγρίνιο θα δημιουργηθούν μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας με τον θεσμό του οικογενειακού γιατρού, και ότι πρόκειται να εγκατασταθούν στο παλιό νοσοκομείο.
Και ώ του θαύματος βγαίνουν αυτοί πού έχουν την ευθύνη για την εγκατάλειψη και την κατάντια του παλιού νοσοκομείου, ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ, και αντί να σιωπήσουν τουλάχιστον, αφού το θάρρος για να εκφράσουν μια στοιχειώδη χαρά για την ανακούφιση των κατοίκων της πόλης, δεν το έχουν, και τι κάνουν; Βγάζουν βαρύγδουπες ανακοινώσεις για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην προοπτική φιλοξενίας προσφύγων στο παλιό Νοσοκομείο. Για σου Γιάννη, κουκιά σπέρνω.
ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ {ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ} ΑΝΘΡΩΠΩΝ
Η παράταξή μας αντιθέτως νοιώθει ικανοποίηση και υπερηφάνεια που μπόρεσε να συμβάλλει από το δικό της μετερίζι και με τις όποιες δικές της προσπάθειες στην δικαίωση, όπως φαίνεται, του αγώνα των κατοίκων της πόλης μας.
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ επίσης πως ο αγώνας ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ μέχρις ότου οι εξαγγελίες γίνουν ΠΡΑΞΗ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

19 Σχόλια

 1. Γ. Πόλυ

  Aν συνεχίσετε έτσι κ.Τραπεζιώτη θα πάρετε τον δήμο πριν καν γίνουν οι επόμενες εκλογές.
  Λόγος με συνέπεια και επιχειρήματα μακριά απ τον φοβικό λαϊκισμό της παρούσας δημοτικής αρχής.
  Απορώ γιατί δεν σας εκλέξαμε πριν 2 χρόνια.
  Τώρα το πληρώνουμε και αναλαμβάνουμε τις ευθύνες της επιλογής μας.
  Ο δήμος Αγρινίου ούτε Ωραιόκαστρο θα γίνει,ούτε Βιζενγκραντ.

 2. ΚΒ

  Ομως ούτε Χαλέπι, ούτε Καμπούλ, ούτε Μυτιλήνη…

 3. Γ.Πόλυ

  Αγαπητέ ΚΒ.
  Παίζετε πολύ ύπουλα με το κοινό περί δικαίου αίσθημα.
  Είμαι σίγουρος πως αγνοείτε πλήρως τι συμβαίνει στο Χαλέπι και στην Καμπούλ,ακόμη και στη Μυτιλήνη.Απλά για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με την ορθή λογική συγκρίνετε ανόμοια πράγματα.Έτσι συμπεριφέρεται ο φοβικός λαϊκισμός.Τυχαίνει λόγω θέσης να γνωρίζω στοιχεία παράνομων μεταναστών στη χώρα από διάφορες περιόδους.Θέλετε να μάθετε κάποια α)1995 -250.000 περίπου παράνομοι(αχαρτογράφητοι δηλαδή) μετανάστες στη χώρα.β)2006 195.000 παράνομοι γ)2013-150.000 παράνομοι…θυμάστε τι συνέβαινε στην Πάτρα πριν από μερικά χρόνια….15.000 μετανάστες ζούσαν στο λιμάνι και περιξ..΄ξέρετε πόσοι είναι σήμερα στην Ελλάδα παράνομοι;;ΕΛΆΧΙΣΤΟΙ…Χαρτογραφημένοι περίπου 70.000 πανελλαδικά σε κέντρα κράτησης και άλλες δομές.Τι συγκρίνετε;;;;;απλά τότε ο λαϊκισμός και τα φοβικά σύνδρομα δεν είχαν θεριέψει και φυσικά δεν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ για να του τα προσάψουμε όλα και να κάνουμε αντιπολίτευση ,εν απουσία επιχειρημάτων.Ως ετεροδημότης απορώ πραγματικά πως η πόλη ψήφισε τον λαϊκισμό και όχι την οικολογική Ευρωπαϊκή προοπτική το 2013.

 4. antikeimenikos

  @Γ.Πόλυ

  Εσείς εκεί στο Σύριζα έχετε κάνει την παραπληροφόρηση και το ψέμα επιστήμη.

  Απευθύνεστε σε μαόρφωτους, και περνάτε τον απλό κόσμο για ΓΙΔΙΑ και λέτε ένα σωρό ψέματα!

  ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ 2013 ΜΠΗΚΑΝ 150 χιλιάδες ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ!!

  ΔΩΣΤΑ ΤΩΡΑ !

  Ορίστε τα ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ

  http://ipop.gr/themata/eimai/arnitiko-rekor-isrois-mi-nomimon-metanaston-stin-ellada-pinakes/

  ¨2013: 43 χιλιάδες

  ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ στηρίζουν Σύριζα.

  Εμείς οι λοιποί παλεύουμε καθημερινά να ανοίξουμε τα μάτια του κόσμου.

  Ντροπή για τα ψέματα που συνεχίζετε να λέτε!

  Όσο για την Πάτρα, όντως υπήρχαν πολλοί (γύρω στις 5 χιλιάδες) μέχρι που ήρθε ο Σαμαράς και το λιμάνι καθάρισε.

 5. Chris

  Άκη μη συγχίζεσαι. Είσαι σε ηλικία εμφράγματος.
  Άλλο πραγμα η ΕΛΛΑΣ, άλλο η ΕΛ.ΑΣ, άλλο το ΕΛ.Α.Σ. και ένας είναι ο τρόπος λαέ για να νικάς!
  Εγκαλεί ο αρχιψεύτης τους άλλους για ψέματα.
  Που το βρήκες αυτό το σάιτ και μας το έβαλες εδώ; Το κουλούρι είναι πιο αξιόπιστο.
  Φαντάσου πως η δημοτική αρχή είναι ένα jenga. Αν τραβήξεις τα τελευταία τουβλάκια, τι γίνετε;
  ΡοκοΚαζαΝαναγκουμπρούμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Έχεις δει εκείνα τα μηχανήματα με την μπάλα που κατεδαφίζουν κτίρια;
  Ένα τέτοιο έχει ο Τραπεζιώτης και έρχεται καταπάνω σας.
  Στην ειδική συνεδρίαση θα χορέψετε τα καγκέλια και στην οθόνη θα παίζουν οι δηλώσεις του δημάρχου με φόντο τα μνήματα.
  Άκη. Δεν είναι εφιάλτης. Είναι αλήθεια. Θα τα καταφέρει.
  Θα είναι ο πρώτος δήμαρχος που δεν θα τελειώσει θητεία.
  Στις επόμενες εκλογές θα σας περάσει και ο Μερμύγκης.

 6. RIPT

  Γ.Πόλυ, τα χεις μπερδεψει. Στο Ωραιοκαστρο μαζευτηκαν 10-20 νοματαιοι σε μια αιθουσα και βγαλανε μια ανακοινωση. Κι εσυ -απο αυτο ορμωμενος- χαρακτηριζεις μια ολοκληρη πολη 20.000 κατοικων. Ε, εισαι αξιος συριζαιος της οικολογικης ευρωπαϊκης… προοπτικης!
  Το 1995, που αναφερεις, οι παρανομοι (αχαρτογραφητοι) ηταν Αλβανοι, οι οποιοι εργαζονταν εποχικα σε αγροτικες εργασιες. Οι οποιοι ουτε φανατικοι ηταν ουτε απειχαν ετη φωτος πολιτισμικα απο τους ντοπιους ουτε αρνουνταν να φανε ζαμπον γιατι τους το υπαγορευε ο θρησκευτικος φανατισμος, με τον οποιο γαλουχηθηκαν, ενω λιμοκτονουσαν σε λασπωμενα χωραφια (Ειδομενη).Καμια απολυτως σχεση, λοιπον, το 1995 με το τωρινο χαλι!
  Αν δεν το χεις καταλαβει οι 65.000 – 70.000 (συμφωνα με την κυβερνητικη προπαγανδα, που με μεγαλο ενθουσιασμο αναπαραγεις) εχουν εγκλωβιστει στην Ελλαδα επειδη οι συνοριακες διαβασεις ειναι κλειστες. Γιατι αραγε; Ειναι ολοι οι υπολοιποι ευρωπαιοι αναλγητοι φασιστες; Μηπως η ταυτοποιηση και η καταγραφη οσων εισερχονται (οπως εισερχονται) ειναι απο ελλιπης εως ανυπαρκτη; Ολοι οσοι εισερχονται περνουν απο τη διαδικασια ταυτοποιησης ή ερχονται κι “εξαφανιζονται” (κατα κυρα Τασια); Διασταυρωνονται τα στοιχεια αν ειναι οντως αληθη; Εισαι σιγουρος οτι ολοι αυτοι ειναι κατατρεγμενοι απ’ τους πολεμους κι οτι μεσα σ’ αυτους δεν ειναι κι αλλοι που εχουν αλλους σκοπους; Αυτοι που μαχαιρωνονται καθε μερα στα camp (κατα Μουζαλα) ειναι φιλησυχοι και διωγμενοι απ’ τους τζιχαντιστες;
  Γι αυτο σου λεω, ασε τα νουμερα και μη συγκρινεις ανομοιες καταστασεις. Ειναι απολυτως λογικο να υπαρχει ανησυχια στον κοσμο.

 7. antikeimenikos

  @Γ.Πόλυ
  (συνέχεια…)


  ς.Τυχαίνει λόγω θέσης να γνωρίζω στοιχεία παράνομων μεταναστών στη χώρα από διάφορες περιόδους.

  ΧΑΧΑΧΑ

  Να υποθέσω ότι είσαι δημόσιος υπάλληλος ή Συριζαίος σε ΜΚΟ;

  Πόσοι μετανάστες μπήκαν στην Ελλάδα το 2015;
  750 χιλιάδες
  http://www.skai.gr/news/world/article/300926/dom-894000-prosfuges-metanastes-dia-thalassis-stin-europi-to-2015/

  Πόσοι ήταν στο τέλος του 2015;
  61 χιλιάδες;

  ΛΑΘΟΣ

  Αυτοί είναι όσοι βρίσκονται σε δομές. Ο πραγματικός αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος. Εϊναι αυτό που έλεγε η Σταφιδομούρα “οι μετανάστες εξαφανίζονται”.

  Πόσοι ήταν αντίστοιχα το 2014 οι μετανάστες που κρατούνταν σε αντίστοιχες δομές;
  Περίπου 7 χιλιάδες. Δηλαδή 10 ΦΟΡΕΣ λιγότεροι από ότι σήμερα;

  Συγχαρητήρια στην παράταξη “ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΤΩΡΑ” για τους ψηφοφόρους της.

  Χαίρομαι που όλοι οι ψεύτες μαζεύεστε σε μία παράταξη. Όπως κάποιος άλλος μας έλεγε πριν μέρες ότι εισόδημα αλληλεγγύης δόθηκε πρώτη φορά επί Τσίπρα ενώ το 2014 ο Σαμαράς είχε δώσει σχεδόν τα ίδια λεφτά σε ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ (πχ Μεσολόγγι) + ΜΙΣΟ ΔΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ.

  Αυτά, καλή χώνεψη από το σανό που σας ταΐζουν…

 8. antikeimenikos

  @Chris

  Καταρχήν δεν είμαι ο Άκης. Αλλά αυτό είναι πρόβλημα δικό σου.

  Δεύτερον, επειδή προκαλείς για την πηγή ορίστε και το site της αστυνομίας:
  http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=38019&Itemid=73&lang

  Έχει τα ΙΔΙΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ!!

  Κρύψου τώρα ή άλλαξε nick name ΣΥΡΙΖΑΙΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΕ!!

  Ορίστε και η απόδειξη! Ούτε το GOOGLE δεν σας έχουν μάθει να χρησιμοποιείτε και θέλετε να διαχειριστείτε και το δήμο.

  Λυπάμαι τον κοσμάκι που σας ψηφίζει και τον καταστρέφετε…

 9. Chris

  Άκη. Άκη!
  Μαζί μιλάμε τώρα. Μεταξύ μας λίγη ειλικρίνεια. Άντε μπράβο.
  Μετά το ποπ, μας έφερες το σκάι και τους μπάτσους ως αξιόπιστες πηγές;
  Τα πήρες τα φάρμακά σου σήμερα;
  Δεν είναι “το google” αστοιχείωτε. Είναι μηχανή αναζήτησης, η google.

  Για το 1995 κάνει λάθος ο Πολυ.
  150,000 ήταν μόνο οι φυλακισμένοι που πέρασαν στη χώρα. Σκεφτείτε πόσοι ήταν πραγματικά.
  Κύριε RIPT. Ωραίο το φωτοστέφανο που βάλατε στην πλειοψηφία των Αλβανών. Να σας θυμίσω μια μικρή λεπτομέρεια που ξεχάσατε.
  Ένα μεγάλο ποσοστό φανατικών και επικίνδυνων δολοφόνων, εισήλθε στην Ελλάδα με τη μάσκα του εργάτη.
  ΟΥΤΣΕΚΑ ( U C K )
  Σας θυμίζει κάτι αυτή ι ιστορία; Που εξαφανίστηκαν αυτοί οι εγκληματίες πολέμου; Στα ελληνικά καπνοχώραφα.
  Άσχημο πράγμα η ξενοφοβία.
  Προτιμώ Σύριους πρόσφυγες πολέμου για συμπολίτες μου απο τους ριπικβακηροδιτηδες.

 10. ΚΒ

  Γ. Πολυ – παίρνεις τίποτα φάρμακα ? Όσους και να “νομιμοποιήσει” το κράτος με προσωρινά χαρτιά, είναι πολύ περισσότεροι οι μη νόμιμοι. Θες να μας πεις ότι όλοι όλοι οι λαθραίοι είναι αυτές οι χιλιάδες που βρίσκονται στις “δομές φιλοξενίας” ? Τί σας ποτίζουν εκεί στο κόμμα ?

 11. ακης ροδιτης

  Chris, οπως διαβασες ο antikeimenikos σου ανέφερε πως λογω θεσης εχει ειδικη πληροφορηση! Εγω υφασματα πουλαω οπως ξερεις…

  Chris, σου εβγαλε και το “κουλουρενιο” site της αστυνομιας….

  Chris, εισαι ΣΥΡΙΖΑιος αρα θεση και φυση μπουρδας! Ρουφα τ’ αυγο σου και καλοχωνευτη η τάπα!!! χαχαχαχα

 12. ακης ροδιτης

  Chris, αλλο antikeimenikos, αλλο εγω! Μια απαντηση των διαχειριστων του site για τα ip μας που ειναι γνωστα (οπως και το δικο σου) θα σε πεισει.

  Chris, αναξιοπιστο το site των “μπατσων” του υπουργειου του Τοσκα της κυβέρνησης σας;;;

  Chis ξενοφοφία εμεις για τους σημερινους μεταναστες, ξενοφοφία και απιστευτοι χαρακτηρισμοί απο σενα τον ψυχοπονιάρη αριστερό για τους Αλβανους μετανάστες;;;

  Τελος να σου επαναλαβω πως εγω δεν εξεφρασα την αντιθεση μου στη φιλοξενια προσφυγων πολεμου στη πολη! Καθε αλλο! Τη δειλια του Τραπεζιωτη κατεδειξα να ταυτιστει με τις δηθεν ανθρωπιστικες θεσεις του κομματος του του ΣΥΡΙΖΑ που τυχαινει να μην αρεσουν στη πλειοψηφια των δημοτων που θα ζητησει την ψηφο τους….

  Πονεσε;;;;

 13. Chris

  Υφάσματα πουλάς; Δεν το ήξερα.
  Να κάνεις χορηγία τα σάβανα στη δημοτική αρχή.
  Μετά την κηδεία που της έκανε ο Ρόκος θα ακολουθήσουν πολλά δράματα
  Έχω αφίσα τον Άρη και τον Πολάκη στο σπίτι μου.
  Ο Τσε είναι ντεμοντέ.
  Μου είπαν προχτές από το φωτοτυπείο πως τύπωσες Τσολάκογλου και Τολιόπουλο σε γιγαντοαφίσες.
  Μου είπε αλήθεια ο Γκαίμπελς ή να τον διαγράψω από πληροφοριοδότη;

 14. ακης ροδιτης

  Συριζαιος εσαι Chris, σε αμορφωτα γιδια απευθυνεσαι! Κηδειες, σαβανα, ο Κλαρας…υποθεσεις της πλεμπας δηλαδη! Εφαγες ταπα απο τον antikeimeniko και αρχισες τα παιδικα ποιηματακια! Θα παει να δει ο Τραπεζιωτης τον Κουρουμπλη σημερα;;;;; Μπεεε ρε!!! χαχαχαχα

 15. Γ.Πόλυ

  Προφανώς αντικειμενικέ δεν μπορείς να διαβάσεις τον πίνακα που έστειλες

 16. Οκτώβριος Καίσαρ

  Συμφωνώ Πόλυ.
  Πορεύονται με πλαστό απολυτήριο δημοτικού. Μετά την ντόπα της Πηγής Δεμεντζή δεν ξαναμίλησαν για αριστεία
  Πέρασαν στην αχρηστία.

 17. ακης ροδιτης

  Αυτοι με τα πλαστά απολυτήρια δημοτικού “Καίσαρ” πληρώσαν 12% στον Κατρούγκαλο και ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ! Απλή υπενθύμιση για τα χρυσόψαρά σας.

  Παρε και συ “ντοπα” και αμα σταυρωσεις παρτιδα στο τάβλι να με χεσεις.

  Τοτε που ησασταν ΠΑΣΟΚοι ομως μια χαρα τρεχατε να βγαλετε φωτογραφιες διπλα της,…

  Για τα δηθεν πιστοποιητικά σας της αγγλικής γλώσσας θα τα πουμε αλλη φορα… #COPY_ΠΑΣΤΕ

 18. pk

  ποιοι ακομματιστοι και αχρωματιστοι δημαρχοι θα τρελαθουμε..η κεδε δε ζηταει να εισπραττει τον ενφια για λογαριασμο των δημων..αυτοι οι δημαρχαιοι δεν αφηνουν τα σχολεια των παιδιων μας απαρατημενα απο προσωπικο και υποδομες για να μπασουν τους χορηγους απ την πισω πορτα..αυτοι δεν απαξιωνουν δομες οπως σκουπιδια/καθαριοτητα για να τα παρουν εργολαβοι..αυτοι δε δωσαν τα αποθεματικα των δημων δηλαδη τα δικα μας χρηματα δεν αυξανουν(ταχα μου γιατι δε μπορουν να κανουν αλλιως)τα δημοτια τελη και τοσα αλλα
  ποια ειναι η απαντηση τους στους 30νεους φορους που προστεθηκαν μεσα την κριση?να τρεχουμε στην εκκλησια να μας ταιζει φακες η να τους προσκυναμε να μας βαλουμε σε μια δουλεια 6μηνων με 400ευρο?
  μακρια χερια της εκαστοτε κυβερνησης ειναι οι δημοι και υλοποιουν κατα γραμμα τη βαρβαρη και αντιλαικη πολιτικη τους καθε φορα
  ας αφησετε τα δηθεν καυγαδακια ακομματιστοι(ταχα μου)κ κομματικοι παραπανω γιατι ολοι μαζι τα ψηφισατε περυσι το δεκαπενταυγουστο κ ολα τα προηγουμενα χρονια και καθε 4 χρονια λυσσατε
  αυτα κ μη χαζευτε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.