Τρίτη, 9 Μαρτίου, 2021

Ανατροπή Τώρα: «Της νύχτας τα καμώματα – της ΔΕΥΑΑ ξηλώματα, τα βλέπει η μέρα και οργίζεται…»

Ανατροπή Τώρα: «Της νύχτας τα καμώματα – της ΔΕΥΑΑ ξηλώματα, τα βλέπει η μέρα και οργίζεται…»

ΠΡΙΝ- 17-9-2017 Η ΑΝΤΛΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΗ«Της νύχτας τα καμώματα – της ΔΕΥΑΑ ξηλώματα, τα βλέπει η μέρα και οργίζεται…», τιτλοφορείται ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Αγρίνιο Ανατροπή Τώρα- Πολίτες σε Δράση».
Πρόκειται για ανταπάντηση στην απάντηση της ΔΕΥΑ Αγρινίου στα ερωτήματα που έθεσε η παράταξη Τραπεζιώτη η οποία υποστήριξε πως στη μικρή λίμνη Στράτου δίπλα στη γέφυρα του Αχελώου- και συγκεκριμένα στη θέση απ’ όπου ξεκινάει η αρδευτική διώρυγα προς Δοκίμι- κατασκευάστηκε έργο άντλησης νερού με υποβρύχιο σύστημα και το νερό διοχετεύεται απ’ ευθείας και χωρίς καμιά επεξεργασία στον κεντρικό αγωγό του δημοτικού δικτύου ύδρευσης από το οποίο υδροδοτούνται οι Τοπικές Κοινότητες Στράτου, Οχθίων και η Δημοτική κοινότητα Λεπενούς.

Αναλυτικά η νέα ανακοίνωση της παράταξης “Ανατροπή Τώρα”:

«Της νύχτας τα καμώματα – της ΔΕΥΑΑ ξηλώματα, τα βλέπει η μέρα και οργίζεται…»

Νύχτα ξήλωσαν το υποβρύχιο σύστημα άντλησης νερού για να εξαφανίσουν τα πειστήρια… του εγκλήματος!
«Άρπα κόλα» εγκαταστάσεις άντλησης ακατάλληλου  νερού για πόση,  στο πουθενά, ανάμεσα σε σκουπίδια, εκτεθειμένες στον οποιονδήποτε θελήσει να πράξει δολιοφθορά και να θέσει σε κίνδυνο την υγεία των συμπολιτών του κι αυτό η ΔΕΥΑΑ το αποκαλεί εκσυγχρονισμό και αξιοποίηση της «υφιστάμενης Δημοτικής περιουσίας».
Σε ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο τα αντλιοστάσια από τα οποία προέρχεται η παροχή πόσιμου νερού  βρίσκονται σε αυστηρά φυλασσόμενους και πεντακάθαρους  χώρουςκαι όχι ανάμεσα σε κάθε λογής απορρίμματα, εύκολη λεία για όποιον θελήσει να τα «σαμποτάρει».
Τώρα ποιους ελέγχους, αναλύσεις και εργασίες πραγματοποιούν οι υπεύθυνοι της ΔΕΥΑΑ  κάτω από τις υφιστάμενες, άθλιες με πολύ επιείκεια, συνθήκες προκειμένου να μπορέσουν να θέσουν σε λειτουργία την παροχή πόσιμου ύδατος  αυτό μένει να μας το κάνουν σαφές με επιστημονικό τρόπο και να μας αποδείξουν τις νόμιμες διαδικασίες που ακολούθησαν για να μπορέσουν να μας πείσουν  περί του στόχου τους που είναι το ποιοτικό και σε επάρκεια νερό.
Ντροπή λέμε εμείς να προσπαθείτε να πείσετε τον κόσμο ότι έχει μειωμένη αντίληψη!
Μετά από επιτόπια αυτοψία μελών της Παράταξής μας και προς απόδειξη των καταγγελομένων και της ενοχής των υπευθύνων επισυνάπτουμε δύο φωτογραφίες.
Μία με τοποθετημένο το υποβρύχιο μηχάνημα άντλησης (λήψη φωτό 17-9-2017)
Και μία στην οποία ξηλώθηκε και αφαιρέθηκε το μηχάνημα (λήψη φωτό 28-9-2017) δηλαδή την επομένη της  αναφοράς – καταγγελίας μας!!!

«ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ – ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ»

ΠΡΙΝ- 17-9-2017 Η ΑΝΤΛΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΗ

ΜΕΤΑ- 28-9-2017 Η ΑΝΤΛΙΑ ΞΗΛΩΜΕΝΗ...

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Παλιούρας Α.

    Άσχετο…Στην οδό Αγίου Ιωάννη ριγανά υπάρχουν Ομάδες αδέσποτων σκυλιών φοβάμαι ότι θα γίνει κακό σε άνθρωπο μερικά δείχνουν επιθετικά επικίνδυνα..κανω ποδήλατο εκεί και Τελευταία δεν βλεπω πεζοπορους μαλλον φοβούνται επίθεση σκυλιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.