Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Αναβίωση της Αναπτυξιακής Εταιρείας Μεσολογγίου (ΑΝ.ΜΕ.)

Αναβίωση της Αναπτυξιακής Εταιρείας Μεσολογγίου (ΑΝ.ΜΕ.)

mesologgi11

Κατόπιν εισήγησης του Δημάρχου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκου Καραπάνου, ορίσθηκαν χθες κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αναπτυξιακής Εταιρείας Μεσολογγίου, με τον διακριτικό τίτλο «ΑΝ.ΜΕ.»

Σύμφωνα με τη συστατική της πράξη, η Αναπτυξιακή Εταιρεία διοικείται από 7μελές Συμβούλιο, τα μέλη του οποίου ορίζονται από το Δημοτικό Συμβούλιο. Αποτελούνται δε από δυο αιρετούς εκπροσώπους ( ένας από την πλειοψηφία και ένας από τη μειοψηφία) και πέντε δημότες.

Εκ μέρους της πλειοψηφίας, ορίσθηκε τακτικό μέλλος και πρόεδρος της Εταιρείας ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτριος Μπουσμπουρέλης, ενώ από την μειοψηφία κατόπιν μοναδικής εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ο δημοτικός σύμβουλος Δημ. Μακρής.

Ορίσθηκαν επίσης  ως μέλη οι δημότες: Βλάχος Ανδρέας (Αντιπρόεδρος), Πρεμέτης Κων/νος, Φωκά Μαρία, Γερασίμου Αικατερίνη, και Παππά Σταματία.

Αναπληρωματικά μέλη ορίσθηκαν οι: Καρβέλης Σπυρίδων, Δημήτριος Μπαλαμπάνης, Δάλλας Γεώργιος, Ηγούμενος Κων/νος, Συγγούνης Γεώργιος, Κωνσταντακοπούλου Πηνελόπη και Σκαρμούτσου Αθηνά.

Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου ορίζεται ως την 31-8-2019.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.