Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Αναβλήθηκε η συζήτηση της Περιβαλλοντικής Μελέτης του νέου ΠΕΣΔΑ Δυτικής Ελλάδας

Αναβλήθηκε η συζήτηση της Περιβαλλοντικής Μελέτης του νέου ΠΕΣΔΑ Δυτικής Ελλάδας

unnamedΑναβλήθηκε η συζήτηση της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του νέου Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κατά τη σημερινή συνεδρίασή του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, λόγω αντικειμενικής αδυναμίας του Μελετητή να παρευρίσκεται κατά την εισήγηση του θέματος, προκειμένου να παρέχει την απαραίτητη ενημέρωση στο Σώμα.
Συγκεκριμένα, με fax που έστειλε αργά χθες το απόγευμα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Μελετητής ενημέρωσε για την αδυναμία του να παραβρεθεί σήμερα λόγω αιφνίδιας ασθένειας. Κατόπιν τούτου η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αναστασία Τογιοπούλου, αποφάσισε να μην εισάγει το θέμα στη σημερινή συνεδρίαση και η συζήτηση να αναβληθεί για επόμενη συνεδρίαση του Σώματος.
Έτσι, η σημερινή ημερήσια διάταξη περιορίστηκε στην έγκριση της αναγκαιότητας διενέργειας διαδικασιών προμήθειας ανταλλακτικών και εργασιών επισκευής για τα οχήματα και μηχανήματα της Π.Ε. Αχαΐας, έτους 2016 και την επικύρωση πρακτικών προηγούμενων συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.