Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

Αναβρασμός για την αλλαγή εισόδου στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου

dikastiria-agriniouΑναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην οδό Τερτσέτη του Αγρινίου, έμπροσθεν του Δικαστικού Μεγάρου.
Αιτία των αντιδράσεων η απόφαση της Επιτροπής Διαχείρισης του Δικαστικού Μεγάρου να χρησιμοποιείται στο εξής ως κεντρική είσοδος του κοινού αυτή του κτιρίου επί της οδού Πολυζωίδη και όχι η είσοδος, που χρησιμοποιείται δεκαετίες τώρα, επί της οδού Τερτσέτη.
Οι επαγγελματίες ανησυχούν για μεγάλη μείωση πελατών τους και ζητούν ακύρωση της απόφασης. Επικαλούνται γνωμοδοτήσεις της Αστυνομίας, του δήμου και της Πυροσβεστικής σύμφωνα με τις οποίες η κεντρική είσοδος από την οποία εισέρχονται μέχρι τώρα όλοι στο δικαστικό μέγαρο πληροί όλα τα κριτήρια και τις προδιαγραφές ασφάλειας. Απευθύνουν μάλιστα τα ερωτήματα τους κυρίως προς την κατεύθυνση του Δικηγορικού Συλλόγου.
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Αχελώου:

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. james

    Χωρίς να είμαι ειδικός για την ορθότητα της απόφασης θεωρώ ότι το προεδρείο έιναι αρμόδιο να αποφασίσει για το θέμα αυτό> Τώρα σε ότι αφορά τοις αντιδράσεις πρόκριται για τα καλά και συμφέροντα της ζωής ημών. Να πουλήσουμε κάνα καφεδάκι και …….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.