Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Αναβρασμός στη Σταμνά: Δυο τα κρούσματα στο νηπιαγωγείο του χωριού

Αναβρασμός στη Σταμνά: Δυο τα κρούσματα στο νηπιαγωγείο του χωριού

Έντονη ανησυχία επικρατεί στο χωριό του Μεσολογγίου όπου εντοπίστηκαν δυο θετικά κρούσματα κορωνοϊού στο νηπιαγωγείο το οποίο θα παραμείνει κλειστό για 14 μέρες – Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος της Σταμνάς.

Συγκεκριμένα, συναγερμός έχει σημάνει στο χωριό Σταμνά καθώς δύο νηπιαγωγοί που υπηρετούν στο νηπιαγωγείο του χωριού βρέθηκαν θετικές στον κορωνοϊό. Πλέον έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές και αναμένονται οδηγίες για την προστασία των κατοίκων. Κλείνει για δυο εβδομάδες το νηπιαγωγείο, ενώ ενδέχεται να επισκεφθεί κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ το χωριό για την πραγματοποίηση δωρεάν τεστ στους Σταμνιώτες.

Ακολουθεί η ανακοίνωση-ενημέρωση του Προέδρου της Κοινότητας Σταμνάς κ. Δημήτρη Μπούρου:

Αγαπητοί χωριανοί

Το βράδυ του Σαββάτου στις 22,00 με πληροφόρησαν ότι οι δύο νηπιαγωγοί που υπηρετούν στο νηπιαγωγείο του χωριού μας βρέθηκαν ΘΕΤΙΚΕΣ στον κορωνοιό (covid- 19), άμεσα ενημερώθηκε ο κ. Δήμαρχος και ο κ. Σωτηρακόπουλος.

Κατόπιν τούτων το νηπιαγωγείο θα παραμείνει κλειστό για 14 μέρες για να γίνει απολύμανση. Περιμένουμε οδηγίες από την Διεύθυνση Υγείας, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα, για την προστασία των πολιτών και τον περιορισμό της νόσου.

Σας παρακαλώ να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί για να περιορίσουμε το πρόβλημα, να σας επισημάνω ότι ο κίνδυνος από την διασπορά του κορωνοϊού (covid-19) εξακολουθεί να είναι πολύ μεγάλος.

Ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου

Δημήτριος Μπούρος Αλκ.

Πηγή: iaitoloakarnania.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.