Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Πιάστηκε στην Αμφιλοχία άνδρας που κατηγορείται για φόνο Γερμανίδας το 1989

Πιάστηκε στην Αμφιλοχία  άνδρας που κατηγορείται για φόνο Γερμανίδας το 1989

Aπίστευτη εξέλιξη. 69χρονος μεταφέρθηκε χθες στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας καθώς ένοιωσε αδιαθεσία. Και στη συνέχεια συνελήφθη για  ανθρωποκτονία που συνέβη πριν 31 χρόνια στη Γερμανία.

Ειδικότερα, ο άνδρας αυτός μεταφέρθηκε με  ασθενοφόρο  εσπευσμένα  χθες βράδυ στο Κέντρο Υγείας και προφανώς και δεν ανέμενε τη συνέχεια…

Σε τυπικό έλεγχο των στοιχείων του- και χάρις στην παρατηρητικότητα του- αστυνομικός της Αμφιλοχίας ανακάλυψε πως σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψης των Γερμανικών Αρχών  για τη δολοφονία 25χρονης Γερμανίδας που σημειώθηκε το 1989 στο Χάγκεν του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας.

Ο άνδρας , που κατοικεί στην Αμφιλοχία, ωστόσο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Συνελήφθη μεν τυπικά αλλά νοσηλεύεται φρουρούμενος.  Υπο κανονικές συνθήκες προβλέπεται να εκδοθεί στη Γερμανία ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι το επιτρέπει η κατάσταση της υγείας του.

Περισσότερα στοιχεία για τη  υπόθεση αυτή αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας τις επόμενες ώρες.

Nεώτερη ενημέρωση: Σύμφωνα με το e-maistros.gr,  καταγωγή από την Άρτα φέρεται να έχει ο 69χρονος ενώ στην Αμφιλοχία διαμένει από το Σεπτέμβριο του 2019.
Ο άνδρας υποστήριζε ότι είχε έρθει από την Αυστραλία όπου ζούσε πολλά χρόνια και διάφορα προσωπικά προβλήματα δεν του επέτρεπαν να μείνει στον τόπο καταγωγής του, την Άρτα, και έτσι επέλεξε την Αμφιλοχία ως κατοικία.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.