Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2020

Ανδρέας Δημάτος: Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα αδικούν την εικόνα και το μέγεθος του Παναιτωλικού

ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÔÙÍ ÅÉÓÉÔÇÑÉÙÍ ÄÉÁÑÊÅÉÁÓ ÔÇÓ ÐÁÅ ÁÅÊΤο agrinionews.gr ζήτησε   από τον διευθυντή επικοινωνίας της ΑΕΚ κ. Ανδρέα Δημάτο να   κάνει ένα σχόλιο τόσο για την ΑΕΚ, όσο και για το φετινό πρωτάθλημα και τον Παναιτωλικό. Ο κ. Δημάτος είπε:

« Ολοκληρώσαμε το πρώτο μισό της σεζόν. Για την ΑΕΚ οι εντυπώσεις και οι πρώτες εκτιμήσεις γι’ αυτό το πρώτο μισό είναι κάτι παραπάνω από θετικές.

Όπως είπε και ο προπονητής μας, η ΑΕΚ είναι ζωντανή και στις τρεις διοργανώσεις με πολύ καλά παιχνίδια, με επιμονή, με συνέπεια, με διάθεση όπως και σήμερα στο παιχνίδι κυπέλλου. Με πολύ ενέργεια. Μία ομάδα για την οποία το σημερινό παιχνίδι ήταν το εικοστό ένατο μέσα σε τέσσερις και κάτι μήνες και αυτό λέει πολλά.

Θα είναι μια μάχη μέχρι το τέλος και στις τρεις διοργανώσεις γιατί φυσικά μέχρι τώρα δεν έχει κατακτηθεί τίποτα απολύτως. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, θεωρώ ότι θα έχει και πάλι μετά από πάρα πολλά χρόνια, ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε.

Για τον Παναιτωλικό, θεωρώ ότι τα μέχρι τώρα αποτελέσματα – και δεν αναφέρομαι καθόλου στο σημερινό παιχνίδι που είναι κάτι το διαφορετικό η διοργάνωση του κυπέλλου- αδικούν γενικώς την ποιότητά του σαν ομάδα, τις δυνατότητες που έχει αλλά και το συνολικό μέγεθος του κλαμπ με την οργάνωση και όλα τα σχετικά. Θεωρώ ότι έχει όλα τα περιθώρια ο Παναιτωλικός για να κάνει ένα πολύ καλύτερο δεύτερο γύρο, αρκεί φυσικά αυτό να γίνει μετά το μεταξύ μας παιχνίδι!».

                                                                                                                    Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.