Παρασκευή, Ιανουάριος 18, 2019

ANEΛ: Μοίρας και Δρόσος σε διήμερη περιοδεία στο Νομό

anel

Ο Γραμματέας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ιωάννης Μοίρας, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού Ευθύμιο Δρόσο, θα πραγματοποιήσουν διήμερη περιοδεία στον νομό.
Συγκεκριμένα την Πέμπτη, θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στο Αγρίνιο και έχουν συνάντηση με τον Πρόεδρο και τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας. Θα ακολουθήσει σύσκεψη με τα στελέχη της Συντονιστικής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας. Επίσης θα λάβουν χώρα συναντήσεις με κομματικά στελέχη και πολίτες της ευρύτερης περιοχής.
Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τον Δήμαρχο της Ιεράς Πόλης του Μεσολογγίου Νίκο Καραπάνο με τον Δήμαρχο Ναυπακτίας Τάκη Λουκόπουλο, καθώς και με εκπροσώπους παραγωγικών και κοινωνικών φορέων, με κομματικά στελέχη και πολίτες των περιοχών.
«Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της συζήτησης πολιτικών και οργανωτικών ζητημάτων ενόψει του επικείμενου συνεδρίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων καθώς και με την αμφίδρομη επικοινωνία του κινήματος με την κοινωνία και τους πολίτες». αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.