Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Ανεπάρκεια εμβολίων της Pfizer για Νοσοκομείο και Κέντρο Υγείας Αγρίνιου, αδύνατος ο προγραμματισμός νέων ραντεβού

Ανεπάρκεια εμβολίων της Pfizer για Νοσοκομείο και Κέντρο Υγείας Αγρίνιου, αδύνατος ο προγραμματισμός νέων ραντεβού

Σε ενημέρωσή του ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Τριχωνίδος αναφέρει ότι αν και η πλατφόρμα emvolio.gov.gr έχει ανοίξει και λειτουργεί κανονικά, εμβόλια για τους άνω των 65 (της εταιρείας Pfizer) δεν υπάρχουν διαθέσιμα τόσο για το Νοσοκομείο Αγρινίου όσο και για το ΚΥ Αγρινίου (πρώην ιατρεία ΙΚΑ).

Ως εκ τούτου είναι αδύνατο να προχωρήσει η διαδικασία και να γίνει προγραμματισμός νέων ραντεβού.

Αναλυτικά:

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Τριχωνίδος θέλει να ενημερώσει τους πολίτες που επιθυμούν να κλείσουν ραντεβού εμβολιασμού για τον Covid ότι, ενώ η διαδικτυακή πλατφόρμα Emvolio.gov.gr έχει ανοίξει και λειτουργεί κανονικά, εμβόλια για τους άνω των 65 (εμβόλιο Pfizer) δεν υπάρχουν διαθέσιμα τόσο στο Νοσοκομείο Αγρινίου όσο και στο ΚΥ Αγρινίου (πρώην ιατρεία ΙΚΑ).

Επομένως είναι αδύνατο να προχωρήσει η διαδικασία και να γίνει προγραμματισμός νέων ραντεβού αφού αυτό προϋποθέτει επάρκεια εμβολίων στα εμβολιαστικά κέντρα.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε όπως μην προσέρχεστε άσκοπα στα φαρμακεία. Μπορείτε να ενημερώσετε τον φαρμακοποιό σας για την επιθυμία εμβολιασμού σας και αυτός να σας ειδοποιήσει όταν γίνουν διαθέσιμες νέες ημερομηνίες εμβολιασμού.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ                           ΣΙΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Άριστος

    Στα Χανιά όποιος θέλει να εμβολιαστεί. Εκεί πήγαν τα εμβόλια, αφού δεν διαμαρτύρεται κανείς ας εμβολιαστούν οι Χανιώτες που έχουν και μπάρμπα στο Ακρωτήρι. Εμείς παίρνουμε αυτό που μας αξίζει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.