Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Ανεπιθύμητος ο Κόκκαλης για την ΟΑΣ

Ανεπιθύμητος ο Κόκκαλης για την ΟΑΣ

kokkalis-4O υφυπουργός  Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Κόκκαλης έρχεται αύριο στην Αιτωλοακαρνανία  ωστόσο για την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων είναι ανεπιθύμητος .«Ενημερώνουμε ότι το συνεπές αγροτικό κίνημα του νομού που υπερασπίζεται  τα συμφέροντα των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων, που τσακίζονται σήμερα, από την πολιτική που εξυπηρετεί η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τον θεωρεί ανεπιθύμητο», αναφέρει η ανακοίνωση. Αναλυτικά:  

Mε αφορμή την επίσκεψη του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Κόκκαλη στο Νομό μας θέλουμε να επισημάνουμε ότι η επίσκεψη εντάσσεται στο χορό προπαγάνδας της  κυβέρνησης που στήθηκε στην ΔΕΘ, περί δίκαιης ανάπτυξης, που συνεχίζεται και θα κορυφωθεί στην περιφέρεια μας με το περιφερειακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στα τέλη Οκτωβρίου στην Πάτρα.

Επιχειρούν να βαφτίσουν το κρέας ψάρι προσπαθούν να πείσουν τους αγρότες ότι η ανάπτυξη ήρθε την ώρα που οδηγούμαστε σε αφανισμό κάτω από το βάρος παλιών και νέων χαρατσιών(ΟΓΑ,ΕΛΓΑ,ΕΝΦΙΑ) με την φοροληστεία να είναι σε εξέλιξη,  τα καρτέλ να κυριαρχούν με αποτέλεσμα οι τιμές των προϊόντων να κατρακυλούν, η απλήρωτη παραγωγή (καπνοπαραγωγοί, γάλα) να είναι ο κανόνας πλέον, η νέα μόδα των ανοιχτών τιμών να παίρνει διαστάσεις.

Μάλιστα αποτελεί πρόκληση η παρουσία του στην ευρύτερη περιοχή της Κατούνας όπου είναι ο καθρέφτης της εφαρμογής της ΚΑΠ και των κατευθύνσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τα αποτελέσματα να εμφανή στους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής ,  ενώ έργα όπως το φράγμα των Αχυρών που θα έδινε ανάσα στην περιοχή να καρκινοβατεί εδώ και 25 χρόνια όντας μη επιλέξιμο από την Ε.Ε. αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι ο στόχος τους είναι να φύγουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι από τα χωράφια τους.

Σε αυτό το περιβάλλον λοιπόν ο υφυπουργός έρχεται να αποδείξει ότι όλα τα παραπάνω δεν τα ζούμε. Γιαυτό λοιπόν το λόγο  ενημερώνουμε ότι το συνεπές αγροτικό κίνημα του νομού που υπερασπίζεται  τα συμφέροντα των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων, που τσακίζονται σήμερα, από την πολιτική που εξυπηρετεί η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τον θεωρεί ΑΝΕΠΙΘΥΜΙΤΟ. Οι αγρότες του νομού έχουν πείρα, το μπαγιάτικο  φαγητό της  κυβέρνησης ξίνισε ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.