Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στέκονται αλληλέγγυα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελεύθεροι αλιείς στην Λιμνοθάλασσα Αιτωλικού – Μεσολογγίου”

«Οι  Ανεξάρτητοι Έλληνες στέκονται αλληλέγγυα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελεύθεροι αλιείς στην Λιμνοθάλασσα Αιτωλικού – Μεσολογγίου”

alieis_thumbΆρχισε στις 26-09-2017 ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής η διαβούλευση του σχεδίου νόμου «Διακίνηση και Εμπορία Νωπών και Ευαλλοίωτων Αγροτικών Προϊόντων και άλλες διατάξεις» του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τους φορείς του αγροτικού κόσμου.

Στα πλαίσια αυτής της διαδικασίας παρέστησαν και μίλησαν για τα θέματα  της Λιμνοθάλασσας Αιτωλικού – Μεσολογγίου οι εκπρόσωποι των ελεύθερων αλιέων Θεόδωρος Μπότας, Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Αλιέων « Το  Αιτωλικό», Αθανάσιος  Τσίντζος, Γενικός Γραμματέας του ιδίου Συλλόγου και  Σπύρος Καριοφύλλης, Πρόεδρος του Σωματείου Αλιέων « ΝΤΟΛΜΑΣ».

Στο περιθώριο της συζήτησης οι εκπρόσωποι των ελεύθερων αλιέων  συναντήθηκαν στα Γραφεία του Κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με τον Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης  Γεώργιο  Λαζαρίδη, αρμόδιο για τα αγροτικά θέματα, και τον Πολιτευτή στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας Ευάγγελο Παπαγεωργίου.

«Οι  Ανεξάρτητοι Έλληνες στέκονται αλληλέγγυα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελεύθεροι αλιείς στην Λιμνοθάλασσα Αιτωλικού – Μεσολογγίου, κάτι που εκφράστηκε άλλωστε τόσο από τον αρμόδιο Βουλευτή στην Επιτροπή  όσο και από τον Ευάγγελο Παπαγεωργίου που είχε την πρωτοβουλία της συνάντησης του Κόμματος με τους αλιείς», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. .

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.