Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Αγγελική Νικολούλη: Έφυγε άξαφνα ο γιος του Θανάση…

Αγγελική Νικολούλη: Έφυγε άξαφνα ο γιος του Θανάση…

O Aγρινιώτης, απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος θρηνεί την απώλεια του γιου του. Το δράμα συγκινεί την Αγγελική Νικολούλη καθώς με την εκπομπή της “Φως στο Τουνελ” συνεργάζεται ο Θ.Κατερινόπουλος. Έγραψε η Αγγελική Νικολούλη στην ιστοσελίδα της εκπομπής:

katerinopoulos-750x450Έφυγε άξαφνα ο γιος του Θανάση…

Φίλοι μου,

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου ενός νέου και ιδιαίτερα αγαπητού άνδρα με όνειρα για τη ζωή, έπεσε σαν κεραυνός στα γραφεία του «Τούνελ».
Ο Νώντας Κατερινόπουλος, δεν ξύπνησε για να υποδεχθεί την πρώτη μέρα της άνοιξης… Πέθανε άξαφνα στον ύπνο του.
Ήταν ο μεγαλύτερος γιος του αγαπημένου φίλου και συνεργάτη της εκπομπής , Αστυνομικού Διευθυντή εν αποστρατεία, Θανάση Κατερινόπουλου.
Τραγική ειρωνεία: Ο πατέρας του νωρίτερα καλημέριζε με την θετική ενέργεια που τον διακρίνει, τους διαδικτυακούς του φίλους στο Facebook γράφοντας:
«Μια ανοιξιάτικη καλημέρα σε όλες και όλους τους φίλους και με ευχή για καλό μήνα.  Ο χειμώνας επίσημα πέρασε , σήμερα ήρθε η Άνοιξη και εύχομαι να έρθουν και τα καλύτερα σε όλες και όλους μας».
Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου στο «Τούνελ», εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στο Θανάση Κατερινόπουλο και στην οικογένεια του.
Προσωπικά ξέρω πως είναι να χάνεις ένα αγαπημένο σου παιδί. Έχασα και εγώ δύο ανίψια σε τρυφερή ηλικία και είμαι βαθύτατα συντετριμμένη.
Καλό σου ταξίδι Νώντα…

Αγγελική

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.