Παρασκευή, 7 Αυγούστου, 2020

Ανοίγουν την Μ. Δευτέρα (10/4) οι εγγραφές του 35ου Μαραθωνίου Αθήνας

IMG_6267O ΣΕΓΑΣ ανακοινώνει  ότι τη Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου 2017 στις 16.00, ανοίγουν οι ατομικές εγγραφές για όλους τους αγώνες του 35ου Μαραθωνίου Αθήνας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 (Μαραθώνιος Δρόμος – Αγώνας Δρόμου 10χλμ – Αγώνες Δρόμου 5χλμ Πρωί & Απόγευμα).
Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, οι συμμετοχές στους τρεις μικρότερης απόστασης αγώνες δρόμου (5χλμ-πρωί, 5χλμ-απόγευμα & 10χλμ) αναμένεται να εξαντληθούν εντός ελάχιστων ωρών από το επίσημο άνοιγμα των εγγραφών.

Ο «Μαραθώνιος Αθήνας, Ο Αυθεντικός» είναι ένα μοναδικό γεγονός, μέρος της αθλητικής, αλλά και πολιτισμικής μας κληρονομιάς, η πιο «αυθεντική» διοργάνωση που περιμένουν όλοι σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Φέτος το όριο συμμετοχών του Μαραθωνίου θα φτάσει τους 18.500 δρομείς κάτι που σημαίνει πως συνολικά αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 53.000 δρομείς όλων των ηλικιών, από όλο τον κόσμο!

Ο ΣΕΓΑΣ έχει θεσπίσει τα τελευταία χρόνια συγκεκριμένα όρια συμμετοχής για όλους τους αγώνες δρόμου της διοργάνωσης, τα οποία έχουν διαμορφωθεί ως εξής:
Μαραθώνιος Δρόμος (συμπ. του Δυναμικού Βαδίσματος) – 18.500 εγγραφές
Αγώνας Δρόμου 10χλμ – 9.000 εγγραφές
Αγώνας Δρόμου 5χλμ Πρωί – 9.000 εγγραφές
Αγώνας Δρόμου 5χλμ Απόγευμα – 6.000 εγγραφές

Για την ικανοποίηση ατομικών εγγραφών και πιο συγκεκριμένα στον Αγώνα Δρόμου 10χλμ και τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ Πρωί θα διατεθεί ποσοστό 20% στο σύνολο του εκάστοτε αγώνα, ενώ για τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ Απόγευμα και τον Μαραθώνιο Δρόμο το ποσοστό ανέρχεται σε 60%.

Θυμίζουμε ξανά, πως το online σύστημα εγγραφών στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.athensauthenticmarathon.gr) θα ανοίξει στις 16.00 το απόγευμα στις 10 Απριλίου 2017. Μετρήστε αντίστροφα, πάρτε θέση μπροστά στον υπολογιστή σας και προλάβετε να κλείστε θέση στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού.
Μείνετε συντονισμένοι στο www.athensauthenticmarathon.gr αλλά και στη σελίδα μας στο facebook για περισσότερες πληροφορίες, και νέες ανακοινώσεις

Το νέο όριο εγγραφών δημιουργεί ένα νέο ρεκόρ συμμετοχών για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.