Πέμπτη, Ιανουάριος 24, 2019

Ανοικτή συζήτηση στο Μεσολόγγι για τα βιορευστά παρουσία της Ευρωβουλευτού Σοφίας Σακοράφα

ekdilosi-viorefsta-sakorafa


Την Πέμπτη 2 και την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου θα βρίσκεται στο Μεσολόγγι η ανεξάρτητη ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα. Η κ. Σοφία Σακοράφα είναι μέλος της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Μιας ισχυρότατης Επιτροπής από περίπου 40 Ευρωβουλευτές που εξετάζει την εφαρμογή του Ευρωπαϊκού Δικαίου σε κάθε χώρα. Η κ. Σακοράφα θα επισκεφθεί το Μεσολόγγι προσκεκλημένη από την Πρωτοβουλία Πολιτών «Λιμνοθάλλαζα», τον Δήμαρχο Μεσολογγίου και φορείς της πόλης, με αφορμή την αναφορά που πρόκειται να κατατεθεί στην Επιτροπή Αναφορών για το περιβαλλοντικό έγκλημα, όπως το αναφέρει στην ανακοίνωσή της η πρωτοβουλία πολιτών, που συντελείται αυτή τη στιγμή στο Εθνικό Πάρκο με την κατασκευή των τεσσάρων μονάδων καύσης 6.500 τόνων βιορευστών ετησίως εντός αυτού.
​Η ανεξάρτητη ευρωβουλευτής θα πραγματοποιήσει έναν κύκλο συναντήσεων και συζητήσεων με φορείς και πολίτες. Σκοπός είναι, μέσα από την άμεση επαφή με τον τόπο και τους πολίτες, να διαμορφώσει μια ολοκληρωμένη άποψη για το πρόβλημα και με τον τρόπο αυτό να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή υπεράσπιση της αναφοράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Την Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου και ώρα 8.30 το απόγευμα, στο Τρικούπειο Πολιτιστικό κέντρο οργανώνεται ανοικτή δημόσια εκδήλωση, με στόχο την πλήρη ενημέρωση των δημοτών της πόλης για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το σοβαρό αυτό πρόβλημα. Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί παρουσία της ανεξάρτητης Ευρωβουλευτού και των συνεργατών της.
Με ανακοίνωσή της η πρωτοβουλία πολιτών «Λιμνοθάλλαζα» καλεί τους ενδιαφερόμενους (φορείς, συλλόγους και πολίτες) να παραστούν.
Δείτε εδώ μια συνολική άποψη για το ζήτημα των εργοστασίων βιορευστών

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.