Σάββατο, Μάιος 25, 2019

«Άνοιξαν» κυλικείο σχολείων στον Άγιο Γεώργιο Αγρινίου

kylikeio1-medium

Το κυλικείο του σχολικού συγκροτήματος των 11ου και 17ου Δημοτικών Σχολείων του Αγρινίου «χτύπησαν» επιτήδειοι νωρίς σήμερα τα ξημερώματα.Πήραν μόνο ελάχιστα ψιλά που βρήκαν χωρίς να ενδιαφερθούν για τα προϊόντα που υπήρχαν μέσα, δείγμα… ανάγκης για μετρητά. Προκάλεσαν όμως φθορά με κόστος για τον επαγγελματία που λειτουργεί το κυλικείο αλλά και αναστάτωση στην γύρω πυκνοκατοικημένη περιοχή.
Ο επαγγελματίας που λειτουργεί το κυλικείο βρήκε τα κάγκελα που περιβάλλουν τον χώρο λυγισμένα, πιθανότατα από κατσαβίδι, ενώ οι δράστες έσπασαν και ένα αλουμίνιο για να εισβάλουν.Σύμφωνα με περίοικους ήταν θέμα χρόνου να συμβεί κάτι τέτοιο διότι τα συγκεκριμένα σχολεία είναι από εκείνα τα λίγα που μένουν με ανοιχτές τις πιο πολλές εισόδους το βράδυ και, φυσικά, χωρίς καμία φύλαξη, Αυτό επιτρέπει σε «περαστικούς» κάθε είδους να κάνουν την στάση τους εκεί μέχρι αργά το βράδυ με ότι αυτό συνεπάγεται.
Δεν είναι λίγες οι φορές που η αστυνομία έχει ειδοποιηθεί για όχληση ενώ η λύση, όπως λένε στην περιοχή, είναι μετά τις προπονήσεις που γίνονται από ομάδες μπάσκετ στην περιοχή και αφού παίξουν το απόγευμα τα παιδιά, να κλείνουν οι είσοδοι όπως και στην συντριπτική πλειοψηφία των σχολείων του Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.