Πέμπτη, 15 Απριλίου, 2021

Στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας το Πανελλήνιο Marathon ορεινής ποδηλασίας elite & master

Στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας το Πανελλήνιο Marathon ορεινής ποδηλασίας elite & master

Μαζί με τους καθιερωμένους 9ους open Road & Mountain αγώνες Ορεινής Ναυπακτίας Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας ΕΟΠ, σε συνέχεια των επιτυχημένων διοργανώσεων Πανελληνίων Πρωταθλημάτων και Βαλκανικού το 2016 & 2017 στη Ναύπακτο και του πανελληνίου marathon mtb στην Άνω Χώρα ορεινής Ναυπακτίας το 2018, επέλεξε για μια ακόμη φορά να αναθέσει στην Περιβαλλοντική Οργάνωση Πράσινο+Μπλε,τον Δήμο Ναυπακτίαςκαι την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την υλοποίησητων Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Marathonορεινής ποδηλασίας για αθλητές elite & masters 2019.

Οι αγώνες πρωταθλήματος θα υλοποιηθούν στην Άνω Χώρα ορεινής Ναυπακτίας στις 25 Αυγούστου, με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών στη χώρα μας.

Παράλληλα οι φανατικοί φίλοι της ποδηλασίας αναμένεται να δώσουν και φέτος, για 9η συνεχή χρονιά, εντυπωσιακό παρών, στους καθιερωμένους ποδηλατικούς αγώνες OpenRoad και Mountain Ορεινής Ναυπακτίας που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 24&25 Αυγούστου, παίρνοντας όσοι συμμετάσχουν στους openαγώνες mtbστις 25/08 , παράλληλη εκκίνηση και τρέχοντας  στην ίδια διαδρομή με τους πρωταθλητές και κορυφαίους αθλητές marathoneliteκαιmaster.

Χορηγοί: ARLAPROTEIN, Νέα Οδός, χαλβάς και η ΤΑΧΙΝΙ Όλυμπος, νερό ΖΑΓΟΡΙ, βούτυρο LURPAK, supermarketς ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και υποστηρικτές: Advance rent car Δυτικής Ελλάδας, DEPEND sports, IDEAL Χρήστος Παπαδόπουλος, UpCycle-fit and shape, EuropAssistance, McVities, Alpen και Weetabix.

Συνεργαζόμενοι: Κέντρο Υγείας Άνω Χώρας, Δασαρχείο, Τροχαία& Πυροσβεστική Ναυπάκτου, η ομάδα διάσωσης Μεσολογγίου ΕΟΕΔ, η ομάδα mtbXepert στη σήμανση των χωμάτινων διαδρομών, καθώς  η τοπική κοινότητα Άνω Χώρας.

Το Σάββατο 24/08/2016, στις 18:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας δρόμου 35 χλμ. και την Κυριακή 25/08, στις 10:00 τo πανελλήνιο πρωτάθλημα marathon elite& master ανδρών και γυναικών 2019.

Παράλληλη  εκκίνηση θα δοθεί την ίδιαώρα και για τους δύο αγώνες open ορεινής ποδηλασίας απόστασης 26 χλμ. και 40 χλμ.

Μια ξεχωριστεί εμπειρία για τους λάτρεις της ορεινής, μια και θα τρέξουν στην ίδια διαδρομή με τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματοςορεινής.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τους open αγώνες road&mrtb, άνοιξαν και κλείνουν στις 20 Αυγούστου, στις 24:00. Γίνονται ηλεκτρονικά  μέσα από το επίσημο siteτου αγώνα, το www.bike.prasinomple.gr

ROAD 2018 PROMO VIDEO

MTB 2018 PROMO VIDEO

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.