Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Ανοίγει ξανά ο φάκελος του θανάτου της Μαρίας Ιατρού που έχασε τη ζωή της κοντά στην Αμφιλοχία

Ανοίγει ξανά ο φάκελος του θανάτου της Μαρίας Ιατρού που έχασε τη ζωή της κοντά στην Αμφιλοχία

Η οικογένειά  της κατέθεσε νέο αίτημα στον Eισαγγελέα  Eφετών Αγρινίου  ζητώντας του να εξετάσει την υπόθεση. «Έχουμε αποδείξεις ότι η Μαρία δολοφονήθηκε», ισχυρίζονται  ο σύζυγος της και η 19χρονη κόρη της που μαζί με το δικηγόρο τους πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα.

To χρονικό

Η άτυχη  Μαρία,  μητέρα τεσσάρων παιδιών, έφυγε από το σπίτι της στο Λουτράκι  τον Απρίλιο του 2017 για να πάει να περάσει λίγες μέρες σε μία φίλη της στην Αθήνα. Από τότε τα ίχνη της χάθηκαν και ο σύζυγός της ξεκίνησε αγωνιώδεις έρευνες, δίχως αποτέλεσμα. Δώδεκα μέρες μετά η 36χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, που είχε κάνει βουτιά στη θάλασσα. Το αυτοκίνητο βρέθηκε σε βάθος περίπου 30 μέτρων από την ακτή, στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, 3 χιλιόμετρα έξω από την Αμφιλοχία. Ήταν δεμένη με τη ζώνη ασφαλείας στη θέση του οδηγού.

Ο σύζυγός της από την πρώτη στιγμή ισχυριζόταν ότι ο θάνατός της δεν οφείλεται ούτε σε τροχαίο δυστύχημα ούτε σε αυτοκτονία. Τίποτα δεν προμήνυε ότι ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της. Δεν είχε εμπλακεί ποτέ και σε τροχαίο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Θανάσης Γκίκας δήλωσε στο star.gr:

«Κατά την άποψή μας έγιναν σοβαρές παραλείψεις και από την αστυνομική προανάκριση και κάποιες παραλείψεις από τις εισαγγελικές αρχές.  Ήδη το πόρισμα του δικού μας πραγματογνώμονα καταρρίπτει τα πορίσματα της τροχαίας .Το αυτοκίνητο της Μαρίας φέρει χτύπημα…»

(Ο δικηγόρος της οικογένειας της Θανάσης Γκίκας)

Ο εισαγγελέας Εφετών θα εξετάσει το αίτημα της οικογένειας και θα αποφασίσει αν θα στείλει την υπόθεση στο αρχείο ή όχι.

Ρεπορτάζ: Τασούλα Παπανικολάου-www.star.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.