Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021

Ανοικτή επιστολή προς το Υπουργείο Υγείας για το νέο κτήριο του Κ.Υ. Μύτικα

Ανοικτή επιστολή προς το Υπουργείο Υγείας για το νέο κτήριο του Κ.Υ. Μύτικα

Την ανοιχτή επιστολή του προς το Υπουργείο Υγείας για το Κέντρο Υγείας Μύτικα δημοσιοποίησε ο κ. Νίκος Νταής. Έχει ως εξής:

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.
ΠΡΟΣ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 17
ΑΘΗΝΑ, Τ.Κ.: 10433

Του κ. Νίκου Θωμά Νταή.
σ. Συμβολαιογράφου.

Έχω την τιμή σαν ενεργός πολίτης να σας υποβάλλω συνημμένα τα δημοσιευθέντα στο διαδίκτυο δημοσιεύματα μου, σχετικά με το άνοιγμα του νέου ΚΤΗΡΙΟΥ του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΜΥΤΙΚΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ, το οποίο εξυπηρετεί πέντε τοπικές κοινότητες του πρώην Δήμου Αλυζίας ήδη του Δήμου Ξηρομέρου και τρεις Τοπικές Κοινότητες των δύο έναντι και πλησίον του Μύτικα νησιών μας, Καλάμου και Καστού Λευκάδας.
Στη συνέχεια σ’ αυτό να γίνει μετεγκατάσταση από το παλαιό που είναι προκατασκευασμένη κατασκευή, που ίδρυσαν οι φίλοι μας οι Σουηδοί με την ευκαιρία των σεισμών που είχαν γίνει το 1953 στην Επτανήσο και είχαν πλήξει και τα πλησίον του Μύτικα νησιά Καλάμου και Καστού, αλλά και τον Μύτικα και την περιοχή του.
Σε αυτή την κρίσιμη περίσταση που διέρχεται ολόκληρος ο πλανήτης μας, από τον επάρατο και αόρατο εχθρό τον Κορονοϊό και ενώ στήνονται νοσοκομειακές μονάδες επάνω σε πλοία και σε υπαίθριους και αθλητικούς χώρους, είναι παντελώς ΑΔΙΚΟ και ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ να μένει κλειστό ένα σύγχρονο κτίριο, για την κατασκευή του οποίου η πολιτεία δαπάνησε χρήματα για ένα ύψιστο σκοπό.
Ο Μύτικας και τα δύο νησιά είναι τουριστική περιοχή, που τώρα την επισκέπτονται ντόπιοι και ξένοι τουρίστες και τούτο αποτελεί έναν επιπλέον σπουδαίο παράγοντα ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ.
Σαν ενεργός πολίτης υψώνω μαζί με όλο τον πληθυσμό της περιοχής κραυγή ΑΓΩΝΙΑΣ και ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ και επικαλούμαστε η ΠΟΛΙΤΕΙΑ να δώσει ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ στο ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ μας.
Εδώ και τώρα ΑΡΑΤΕ ΠΥΛΑΣ.
Θα σας ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ!!
Μη μας ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΕ!!

Μετά τιμής

Νίκος Θωμά Νταής, σ. Συμβολαιογράφος
Επίτιμο Μέλος της Εθνικής Ομοσπονδίας Ιταλικού Τύπου (FNSI)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.