Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Ανοικτή συνάντηση της “Συμφωνίας Ελπίδας” στη Βόνιτσα για ενημέρωση και απολογισμό

Ανοικτή συνάντηση της “Συμφωνίας Ελπίδας” στη Βόνιτσα για ενημέρωση και απολογισμό

Η δημοτική παράταξη “Συμφωνία Ελπίδας” του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας καλεί τα μέλη, τους φίλους της αλλά και κάθε δημότη που το επιθυμεί σε ανοικτή συνάντηση την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων “ΛΑΪΣ” (όπισθεν ναού Αγ. Σπυρίδωνος Βόνιτσας).

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση-κάλεσμα της παράταξης, θα πραγματοποιηθεί διεξοδική ενημέρωση και απολογισμός της έως τώρα αντιπολιτευτικής δράσης της από τον επικεφαλής κ. Δημήτρη Μασούρα, θα τεθούν επί τάπητος όλα τα σημαντικά ζητήματα που έχουν ανακύψει τους τελευταίους μήνες και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν δημιουργικά για τα τεκταινόμενα στον δήμο. Παράλληλα, θα συζητηθούν και οργανωτικά ζητήματα κοινής δράσης.

“Πρόκειται ασφαλώς για μια καινοτόμα πρωτοβουλία στην περιοχή μας, που σκοπό έχει όχι μόνο μια απλή καταγραφή απόψεων, αλλά την ανάδειξη νέων θεμάτων και την ουσιαστική συνδιαμόρφωση της πολιτικής στρατηγικής της παράταξης, κάτι που αποτελεί βασικό ζητούμενο κάθε υγιούς αυτοδιοικητικού φορέα που σέβεται την κοινωνία που υπηρετεί” αναφέρει καταλήγοντας το κάλεσμα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.