Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Οι Anonymous «χτύπησαν» το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας

Οι Anonymous «χτύπησαν» το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας

anonymous-anonplusΟι Anonymous «χτύπησαν» το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας (Προειδοποιούν!) Η ομάδα Anonplus «χάκαρε» το διαδικτυακό τόπο του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας αναρτώντας ένα κείμενο στα αγγλικά. Το κείμενο που αναρτήθηκε έχει σκοπό να αποδυναμώσει την εμπιστοσύνη που δείχνει η σημερινή νεολαία στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Η Anonplus είναι το νέο κοινωνικό δίκτυο των Anonymous που προέκυψε μετά τον αποκλεισμό των μελών τους, από το Google+.
Το κείμενο όπως αναρτήθηκε στο διαδικτυακό τόπο με μετάφραση του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr
1. Είμαστε AnonPlus και αυτό είναι το Μανιφέστο μας.
2. Όποιος θέλει να υπερασπιστεί την ελευθερία της πληροφόρησης, την ελευθερία του λαού και τη χειραφέτηση των τελευταίων από την καταπίεση των μέσων ενημέρωσης και των όσων μας κυβερνούν, όποιος χρησιμοποιεί τις πλατφόρμες μας και το εργαλείο μας για να υλοποιήσει τον βρώμικο σκοπό του, είναι ήδη μέρος των AnonPlus. Κάθε άτομο που έχει την καλή θέληση να δράσει είναι ευπρόσδεκτο.
3. Οι AnonPlus έχουν χώρο για να μοιραστούν ιδέες ανοικτές σε όλους στο: (αναρτήθηκε σχετικό site).
4. Οι AnonPlus εξαπλώνουν τις ιδέες τους, χωρίς λογοκρισία, δημιουργούν χώρο για να εξαπλωθούν απευθείας μέσω της μαζικής αλλοιωτικής επέμβασης, δημοσιεύοντας νέα όπου τα μέσα μαζικής ενημέρωσης φιλτράρονται και οργανώνοται για την φανέρωση αυτών που ελέγχουν την κατανάλωση, εμείς το κάνουμε αυτό με στόχο να αποκατασταθεί η αξιοπρέπεια της λειτουργίας των μέσων μαζικής ενημέρωσης: τα μέσα ενημέρωσης θα πρέπει να είναι ελεύθερα, χωρίς λογοκρισία και περιορίζοντας την δράση τους στο να «δείχνουν τι συμβαίνει» και όχι «να λένε σε εμάς τι είναι σωστό και τι είναι λάθος” Οι AnonPlus θέτουν εκτός σύνδεσης (χακάρουν) ιστοσελίδες που συμβάλλουν ενεργά στον έλεγχο των μαζών από τους διεφθαρμένους, οι οποίοι χειρίζονται τις πληροφορίες και τις γνώμες δημιουργώντας ψευδείς πραγματικότητες: αυτό είναι λογοκρισία! Οι AnonPlus δεν ενεργούν για προσωπικούς ή πολιτικούς λόγους, δεν έχουν ηγέτες, κινούνται προς τα συμφέροντα του λαού και θα πολεμήσουν μέχρι η δύναμη να οδηγηθεί στα χέρια του λαού: μοναδικού ιδιοκτήτη του ελεύθερου κόσμου.
Οι AnonPlus είναι έτοιμοι να υποστηρίξουν τις ανθρώπινες ανάγκες. Και οι άνθρωποι υποστηρίζουν τους Anonplus: αυτή είναι η συμμαχία μας, αυτή είναι η αδελφοσύνη μας, αυτό είναι το σύμφωνο μας. 5. Την ημέρα που αυτά τα προβλήματα θα λυθούν, οι AnonPlus θα πάψουν να υπάρχουν. Όχι πόλεμος – Όχι Θρησκείες – Όχι πολιτική – Καμία οικονομική δύναμη – για έναν καλύτερο κόσμο.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΓΕΩΝΑ
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ
ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙΣ!
ANONPLUS

Πηγή: Foititikanea.gr

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.