Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αγρινίου: Κάτω τα χέρια από τις καταλήψεις !

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αγρινίου: Κάτω τα χέρια από τις καταλήψεις !

LOGO_antarsya3Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αγρινίου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Κάτω τα χέρια από τις καταλήψεις !
Για μια ακόμη φορά σε μέρες κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων η κυβέρνηση επιχειρεί να περάσει ένα κλίμα “πυγμής” ακολουθώντας κατά πόδας τις αλησμόνητες τακτικές του Α. Σαμαρά. Τώρα σειρά πήραν καταλήψεις στέγης και χώροι στέγασης προσφύγων και μεταναστών!
Έτσι λοιπόν, χθες το πρωί, η κυβέρνηση πήρε την απόφαση να στείλει τα ΜΑΤ στη Βίλα Ζωγράφου και στη κατάληψη στέγασης προσφύγων στην οδό Αλκιβιάδου 9.Στην περίπτωση της Βίλας Ζωγράφου προσήχθησαν άτομα που έσπευσαν στο χώρο. Στην περίπτωση της Αλκιβιάδου 127 πρόσφυγες (μεταξύ των οποίων και 37 παιδιά) που είχαν βρει στέγη σε αυτήν, μεταφέρθηκαν στο κτίριο της Υπηρεσίας Μεταναστών στην Πέτρου Ράλλη στο δρόμο προς κάποιο στρατόπεδο συγκέντρωσης.
Η νέα μνημονιακή επέλαση θα συνοδεύεται και με μεγάλη ένταση του αυταρχισμού. Τα συμφέροντα του κεφαλαίου πρέπει να επιβληθούν ολοκληρωτικά και βίαια σε όλα τα επίπεδα, απέναντι σε όλους, απ’ όπου κι αν προέρχονται, τους εργαζόμενους στην χώρας μας, την νεολαία, τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.
Οι εργαζόμενοι της χώρας μοιράζονται κοινά συμφέροντα και βρίσκονται αντιμέτωποι με σκληρές επιθέσεις από τον ίδιο αντίπαλο. Αυτό το γεγονός είναι που θα πρέπει να τους συνέχει και να τους βρει να αγωνίζονται εναντίον των επιθέσεων που κοινά δέχονται ενωμένοι.
Χαρακτηριστική επίσης είναι και η εισβολή της Αστυνομίας –χωρίς κάποια προειδοποίηση- στο Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Αγρινίου. Θεωρούμε ότι είναι συνέχεια της καταστολής που οξύνεται στην πόλη.
Άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων
Κάτω τα χέρια από τις καταλήψεις προσφύγων και ελεύθερων χώρων
Οι πρόσφυγες στις πόλεις και όχι σε στρατόπεδα συγκέντρωση

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. L'OREAL

    Κάτω τα χέρια από τις ξένες περιουσίες! Ρισαλτα, μόνο οι ποινικοί διαρρήκτες, οι βάρβαροι και οι ποντικοί κάνουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.