Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αιτωλοακαρνανίας: Ο Βασίλης αποτελούσε παράδειγμα σε όλες τις πλευρές της ζωής του

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αιτωλοακαρνανίας: Ο Βασίλης αποτελούσε παράδειγμα σε όλες τις πλευρές της ζωής του

Η Τ.Ε. ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Αιτωλοακαρνανίας εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συγγενείς του Βασίλη Πολίτη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

politisΗ Τ.Ε. ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συγγενείς του συντρόφου Βασίλη Πολίτη για τον πρόωρο χαμό του σε ηλικία 58 ετών .
Ο Βασίλης αποτελούσε παράδειγμα σε όλες τις πλευρές της ζωής του. Γεννήθηκε στο ανατολικό Βερολίνο από μετανάστες γονείς, ιδρυτικά μέλη του ΕΚΚΕ που συμμετείχαν στην οργάνωση του αντιδικτατορικού κινήματος στην Ευρώπη. Μετά την πτώση της χούντας επέστρεψε στην Ελλάδα και έμεινε στο Περιστέρι Αττικής και εργάστηκε στο δήμο Αθηνών. Ήταν μέλος του ΕΚΚΕ Περιστερίου και πρωτοστάτησε στη συγκρότηση των αγωνιστικών κινήσεων συσπειρώσεων στους ΟΤΑ όπου ήταν ιδρυτικό μέλος. Στις αρχές του 2000 ήταν ιδρυτικό μέλος της δημοτικής κίνησης Περιστερίου και μπροστάρης στην έκδοση της συνδικαλιστικής εφημερίδας Σκούπα.
Τα τελευταία 15 χρόνια ζούσε στο Σπάρτο Αμφιλοχίας και εργάζονταν ως δημοτικός υπάλληλος. Επίσης ήταν μέλος της Τ.Ε. ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥΑ Αιτωλοακαρνανίας και πολλές φορές υποψήφιος στα ψηφοδέλτια της στο νομό. Ο Βασίλης διακρίνονταν για την κοινωνική του ευαισθησία και αλληλεγγύη για τους συνανθρώπους του που είχαν ανάγκη και διακρίνονταν για την βαθιά εργατική του συνείδηση.
Η Τ.Ε. ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Αιτωλοακαρνανίας εκφράζει τη βαθιά της λύπη και με τον τελευταίο αποχαιρετισμό στέλνουμε το μήνυμα ότι θα τιμήσουμε το σύντροφο Βασίλη και τις ιδέες του και θα είμαστε συνεχιστές στον κοινό μας αγώνα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.