Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022

Η Ανθή Βούλγαρη και το Αγρίνιο

Η Ανθή Βούλγαρη και το Αγρίνιο

Συντονίστρια ενότητας του Συνεδρίου «Δυτικά Επιχειρείν 2022» αναφορικά με τον τουρισμό, τις επενδύσεις σε υποδομές και την περιφερειακή ανάπτυξη , είναι η δημοσιογράφος  και παρουσιάστρια της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA», Ανθή Βούλγαρη.

Η παρουσία της, ιδιαίτερα πρόσχαρη, έδωσε ιδιαίτερο «χρώμα» στο πάνελ, καθώς αποκάλυψε ότι… καθυστέρησε στο δρόμο αφενός διότι όπως δήλωσε δεν είναι και «η πρώτη οδηγός» και πήγαινε αρκετά αργά και αφετέρου χάζευε τις ομορφιές του τόπου, της Αιτωλοακαρνανίας.

Ενός τόπου που της ήταν γνωστός αλλά πρώτη φορά έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει λίγο πιο διεξοδικά.

«Η αδερφή μου σπούδαζε τέσσερα χρόνια στο Αγρίνιο. Δεν έτυχε να έρθω γιατί εγώ σπούδαζα στη Ρόδο. Έλεγα που να πάω τώρα από τη Ρόδο εκεί. Κι όμως είδα πόσες ομορφιές έχει ο τόπος κι είναι κρίμα που εμείς οι δημοσιογράφοι δεν φροντίζουμε να τις αναδείξουμε», τόνισε αρχικά.

Και προσέθεσε: «Είναι χρέος όλων μας να φτιάξουμε υποδομές για την ανάδειξή της. Είδα ένα αεροδιάδρομο ερχόμενη εδώ, άκουσα για υδροπλάνα. Υπάρχουν τόσα πράγματα που κάποιοι που ασχολούνται με τον αθλητισμό, κάποιοι που θέλουν χειμερινές διακοπές ή εκδρομή, κι εμείς οι Έλληνες για να μάθουμε στη χώρα μας, τουρίστες δεν είναι μόνο οι ξένοι».

Καταλήγοντας δεν παρέλειψε να… παινέψει και τα τοπικά εδέσματα αλλά και ορισμένες από τις γεύσεις που ενημερώθηκε ότι ξεχωρίζουν.

«Έμαθα ότι θα φάω και γαρίδες ωραίες εδώ, έχει κι ωραίο τυρί, άκουσα ότι ο γαστρονομικός τουρισμός έχει πάρει τα πάνω του. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Να μάθουμε τον τόπο και να τον προβάλλουμε όπως μπορούμε», υπογράμμισε.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Δημήτρης κοντονικας

    Με Αυτα να χαίρεστε εσείς. Έρχεται τόσο μαύρος χειμώνας για την πόλη και τον νόμο που δεν θα έχει προηγούμενο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.