Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

Αντί για φωτογραφίες από τοπικά στελέχη στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής

PASOK

 

Φίλες και φίλοι, αν κάτι μας δίδαξε η ζωή είναι να μην τα βάζουμε με το ΠΑΣΟΚ. Όχι με όλα τα ΠΑΣΟΚ, με ένα συγκεκριμένο. Το Παπανδρεϊκό. Εκεί δεν χωράνε οι μαγκιές που μπορείς να κάνεις στον Βενιζέλο που δεν τον «πάει» κανένας, ούτε και ο ίδιος ο εαυτός του, ίσως. Ούτε έχεις να κάνεις με Ποτάμια, παραπόταμους κλπ. Ούτε φυσικά με Θεοχαρόπουλους και πάλαι ποτέ ΔΗΜΑΡ και άλλα τέτοια τραγελαφικά.

Ξεκίνησε χθες το ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής και το #kinima_allagis είναι πρώτο χάσταγκ στο twitter. Από ποιους; Από τους θαυμαστές του Σημίτη ή της Φώφης της Γεννηματά; Χα! Ας γελάσωμεν! Από τους ορκισμένους μουτζαχεντίν του Γιώργου Παπανδρέου φίλες και φίλοι που να είστε βέβαιοι και σε τούτο το αρθράκι θα τα ρίξουν τα μπινελίκια τους. Κάνε πως γράφεις στραβή για τον Γιώργο Παπανδρέου-ειδικά αυτή την εποχή-και να σε πήρε και σε σήκωσε!

Προσωπικά έχω μερικούς καλούς φίλους Παπανδρεϊκούς και με φυλάνε αλλιώς θα είχα νιώσει την οργή της φράξιας, έστω κι αν ήμουν από τους πρώτους στην ιδιωτική μου ζωή  που έλεγα ότι τα CDS ήταν άλλη μια ψεκασμένη προπαγάνδα. Και ήρθαν τα δικαστήρια έξι χρόνια μετά να βάλουν την υπόθεση στο αρχείο. Τι να το κάνεις, είναι αργά τώρα, η δουλειά έγινε, είναι κι εκείνος ο Άκης ανεξίτηλος, είναι κι ο Μαντέλης, είναι κι ο Τσουκάτος…

Δεν έχω βρει ακόμη στα δίκτυα προσωπικές φωτογραφίες από το συνέδριο, ούτε στελέχη από την Αιτωλοακαρνανία να διαφημίζουν την συμμετοχή τους. Σίγουρα θα το κάνουν μετά το πέρας του συνεδρίου  σήμερα, αφού δεν έχει κι αύριο ψηφοφορία. Μέχρι τότε νομίζω ότι η φωτογραφία/κολάζ πιο πάνω τα λέει όλα, το πώς πέρασαν τα χρόνια δηλαδή. Είναι από έναν αλητήριο που αυτοαποκαλείται «Φιλελέ Βδέλυγμα» και το κάτω μέρος είναι η εικόνα που έχει κάνει θραύση από το συνέδριο, διότι είναι αληθινά κάτι που δεν το είχε φανταστεί κανείς. Και τώρα βαράτε.

 

 

ο (υ)περαστικός

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.