Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Αντιδήμαρχοι εναντίον…τρολ

Αντιδήμαρχοι εναντίον…τρολ

αρχείο λήψηςΩς γνωστόν μεγάλο είναι το ποσοστό των ψεύτικων προφίλ στο Facebook. Συνεχώς νέοι λογαριασμοί ανοίγουν για να εξυπηρετηθούν διάφοροι σκοποί των χρηστών τους που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία. Μεταξύ άλλων οι σκοποί είναι η διαφήμιση, το… καμάκι και το τρολάρισμα.
Εσχάτως , εμφανίστηκαν και αρκετά προφίλ «Aγρινιωτών» με συγκεκριμένο σκοπό. Έχουν…άγριες διαθέσεις απέναντι στη δημοτική αρχή Αγρινίου. Ασκούν έντονη κριτική. Αυτό βέβαια από μόνο του δεν είναι κακό. Οι δημοτικές αρχές για κριτική προσφέρονται. Δεν είναι στο απυρόβλητο.
Το κακό όμως είναι οι χρήστες των προφίλ να κρύβονται πίσω από ψεύτικα στοιχεία. Σε μια ιδιότυπη ανωνυμία δηλαδή. Εμείς δεν γνωρίζουμε αν αυτό συμβαίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Ωστόσο δύο αντιδήμαρχοι φέρονται σίγουροι για το πρόσωπο που παίζει αυτό το ρόλο και αποφάσισαν να «ξεμπροστιάσουν» τον χρήστη ενός προφίλ που θεωρούν ψεύτικο. Έδωσαν μάχη στο facebook, μια μάχη απολαυστική για τους άλλους χρήστες που την παρακολούθησαν. Το αν πέτυχαν το σκοπό τους θα φανεί στο μέλλον. Δείχνουν ωστόσο να «έχουν γνώση οι φύλακες». Έστω κι αν τους πήρε πολύ χρόνο εν προκειμένω για να την αποκτήσουν…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.