Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Αντιδήμαρχος Αγράφων: Θεσσαλονικείς έφεραν τον κορονοϊό στο Καρπενήσι- χωρίς κρούσμα ο δήμος Αγράφων

Αντιδήμαρχος Αγράφων: Θεσσαλονικείς έφεραν τον κορονοϊό στο Καρπενήσι- χωρίς κρούσμα ο δήμος Αγράφων

H Ευρυτανία υπηρξε μέχρι πρότινος covid-free νομός ωστόσο πλέον φιγουράρει στις κατανομές των κρουσμάτων και αυτά είναι πολλά σε σχέση με τον πληθυσμό.

Για την εξέλιξη αυτή ωστόσο μια εξήγηση δίνει ο Αντιδήμαρχος Αγράφων Παναγιώτης Γκορόγιας που σημειώνει πως «η έξαρση κρουσμάτων στο δήμο Καρπενησίου οφείλεται, όπως αναφέρουν πληροφορίες, σε εκδρομείς από Θεσσαλονίκη που επισκέφτηκαν την Ευρυτανική πρωτεύουσα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για επέτειο της 28η Οκτωβρίου.

Υπογραμμίζει εξάλλου πως στο δήμο Αγράφων (ο ένας από τους δύο δήμους της Ευρυτανίας) δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα

Η δήλωση του κυρίου Γκορόγια:

Ο νόμος Ευρυτανίας μέχρι πρότινος ήταν ο καθαρότερος νόμος της Ελλάδας όσο αφορά τά επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού covid 19. Δυστυχώς τίς τελευταίες ημέρες υπάρχει μια έξαρση κρουσμάτων στο δήμο Καρπενησίου και οφείλεται όπως αναφέρουν πληροφορίες σε εκδρομείς από Θεσσαλονίκη που επισκέφτηκαν την Ευρυτανική πρωτεύουσα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για επέτειο της 28η Οκτωβρίου.

Προς το παρόν στον έτερο δήμο τού νομού, στο δήμο Αγράφων δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα covid 19, και ευχής όλων είναι να παραμείνουμε στα μηδενικά επίπεδα. Για να αποφευχθεί ο στόχος χρειάζεται προσωπική ευθύνη.

Δεν επισκεπτόμαστε τα χωριά μας. Τηρούμε τα μέτρα υγιεινής.
Πάνω απ’όλα δεν φοβόμαστε…

Δεν πανικοβαλλόμαστε….
Δεν εφησυχάζουμε…

Παναγιώτης Γκορόγιας
Αντιδήμαρχος Αγράφων

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.