Παρασκευή, 14 Αυγούστου, 2020

Αντιδήμαρχος Αθλητισμού δήμου Αγρινίου για τον Ημιμαραθώνιο: “Η διοργάνωση ανταποκρίθηκε στον διττό στόχο της”

Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού δήμου Αγρινίου Χρήστος Ζαρκαβέλης αναφερόμενος στη διοργάνωση του 12ου Ημιμαραθώνιου Αγώνα «Μιχάλης Κούσης». Συγκεκριμένα δήλωσε:
Η διοργάνωση ανταποκρίθηκε στον διττό στόχο της. Να τιμήσει τον κορυφαίο Αγρινιώτη αθλητή Μιχάλη Κούση και να δώσει τη χαρά της συμμετοχής σε ανθρώπους όλων των ηλικιών που έτρεξαν και κέρδισαν το χειροκρότημα φιλάθλων και θεατών. Είμαι ικανοποιημένος γιατί ο 12ος Ημιμαραθώνιος «Μιχάλης Κούσης» ξεπέρασε τις προσδοκίες μας όσον αφορά τη συμμετοχή αθλητών. Ως Δημοτική Αρχή προσπαθούμε κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι και να παρέχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες οργανωτικές διευκολύνσεις στους συμμετέχοντες. Προσωπικά, όπως άλλωστε έκανα σε όλη την αθλητική διαδρομή μου, θέλω να βάζω τον πήχη ψηλά.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν.Στους συνδιοργανωτέςμας την Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, τον ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ 80, το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγρινίου, τον Ορειβατικό Σύλλογο Αγρινίου και την Τροχαία Αγρινίου.
Όλους τους εθελοντές οι οποίοι και στη φετινή διοργάνωση προσέφεραν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Την Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου, τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου, τη Λέσχη Μοτοσυκλέτας.
Τους χορηγούς του Αγώνα οι όποιοι ήταν συμπαραστάτες, τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Αγρινίου και όσους πήραν μέρος στη μεγάλη αθλητική γιορτή της πόλης”.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΜΑΚ

    Είμαι ικανοποιημένος γιατί ο 12ος Ημιμαραθώνιος «Μιχάλης Κούσης» ξεπέρασε τις προσδοκίες μας όσον αφορά τη συμμετοχή αθλητών.
    Αν ξεπέρασε τις προσδοκίες σου γιατί στον ημι τρέξανε 164 άτομα τότε έχεις χαμηλές προσδοκίες αντιδήμαρχε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.