Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δ. Αγρινίου: δεν γνωρίζω να υπάρχει καμία ΑΠΛΗΡΩΤΗ υπερωρία που δεν έχει δρομολογηθεί

Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δ. Αγρινίου:  δεν γνωρίζω να υπάρχει καμία ΑΠΛΗΡΩΤΗ υπερωρία που δεν έχει δρομολογηθεί

Παρέμβαση στα social media έκανε και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Αγρινίου Bασίλης Φωτάκης για το ζήτημα των απλήρωτων υπερωριών και τη συνάντηση των επικεφαλής των παρατάξεων για την οποία σημειώνει πως « δεν αποτελεί θεσμικό όργανο του Δήμου».

«Παρατηρώ πως στην ατζέντα επιχειρείται να μπεί ένα θέμα υπερωριών σχετικά με τους Υπαλλήλους με κάθε τρόπο και κόστος. Αλήθεια τι θέμα υπάρχει πλέον με τις υπερωρίες;», λέει χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Βασίλη Φωτάκη:

Ας ξεκαθαρίσουμε εξ αρχής πως μια σύσκεψη των Επικεφαλής Παρατάξεων “που συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο” δεν αποτελεί θεσμικό όργανο του Δήμου.
Σαφώς και στα πλαίσια ενημέρωσης και κοινής θέσεως για σημαντικά ζητήματα που αφορούν την Πόλη “επιβάλλεται” να αναζητηθούν -προπαρασκευαστικά- στοιχεία άμβλυνσης τυχόν διαφοροποιήσεων.

Σε καμία περίπτωση όμως αυτές δεν μπορεί να είναι δεσμευτικές- χωρίς συζήτηση- για το σώμα (ΔΣ) αφού σε αυτό λαμβάνονται οι τελικές αποφάσεις εκτός και ο νόμος αλλιώς ορίζει πχ Εκτελεστική επιτροπή ή Οικονομική Επιτροπή κλπ.

Παρατηρώ πως στην ατζέντα επιχειρείται να μπεί ένα θέμα υπερωριών σχετικά με τους Υπαλλήλους με κάθε τρόπο και κόστος.
Αλήθεια τι θέμα υπάρχει πλέον με τις υπερωρίες;

Στη διάθεση της οικονομικής υπηρεσίας τουλάχιστον, δεν γνωρίζω να υπάρχει από καμία Διεύθυνση, καμία ΑΠΛΗΡΩΤΗ υπερωρία που δεν έχει δρομολογηθεί, ειδικά μετά το τελευταίο εντέλεσθαι του Δημάρχου.

Επαναδιατυπώνω: Σπέκουλα που στοχεύει να ψηφοθηρήσει εργαλειοποιώντας τους υπαλλήλους του Δήμου είναι απλά στοιχείο οπορτουνισμού.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.