Παρασκευή, Ιούλιος 19, 2019

Aντιδήμαρχος Ξηρομέρου καταγγέλλει: Απούσα και ανύπαρκτη η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας

«Aπό τη μάχη για να διατηρηθούν οι δρόμοι ανοικτοί έλαμψε δια της απουσίας της και ήταν ανύπαρκτη η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας. Από το Σάββατο ζητήσαμε αλάτι και σήμερα το πρωί ήταν να πάει συνεργείο να το παραλάβει και το ανέβαλαν για την προσεχή Πέμπτη με αποτέλεσμα να έχουν μετατραπεί οι δρόμοι σε παγοδρόμια και ο κίνδυνος ατυχήματος είναι μεγάλος.
Παρ’ όλες τις εκκλήσεις μας για την βοήθεια σας, τρείς μέρες τώρα κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές και είστε απόντες κύριοι της Πολιτικής Προστασία της Περιφέρειας».
Τα ανωτέρω καταγγέλλει ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου Θεόδωρος Λιβάνης .

Αναλυτικά η ανακοίνωση του:
Από την περασμένη Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019 με εντολή του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη το προσωπικό του Δήμου (τεχνικό, εργατικό δυναμικό) τέθηκε σε επιφυλακή και λειτουργία επί 24ωρου βάσεως προκειμένου να αντιμετωπιστεί η επέλαση του χιονιά.
Συνολικά, σε επιφυλακή τέθηκαν συνεργεία, με αποχιονιστικά μηχανήματα με χειριστές και βοηθούς, JCB με χειριστές, Γκρέιντερ και μάλιστα μισθώθηκαν και επιπλέον επιπλέον μηχανήματα, που ρίχτηκαν στη μάχη αντιμετώπισης του χιονιά που επιχειρούσαν καθημερινά για τον καθαρισμό των επαρχιακών δρόμων.
Όμως απο αυτή τη μάχη για να διατηρηθούν οι δρόμοι ανοικτοί έλαμψε δια της απουσίας της και ήταν ανύπαρκτη η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας. Απο το Σάββατο ζητήσαμε αλάτι και σήμερα το πρωί ήταν να παει συνεργείο να το παραλάβει και το ανέβαλαν για την προσεχή Πέμπτη με αποτέλεσμα να έχουν μετατραπεί οι δρόμοι σε παγοδρόμια και ο κίνδυνος ατυχήματος είναι μεγάλος.
Παρ’ όλες τις εκκλήσεις μας για την βοηθεια σας, τρείς μέρες τώρα κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές και είστε απόντες κύριοι της Πολιτικής Προστασία της Περιφέρειας!!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.