Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, 2020

Για αντιδημοκρατική νοοτροπία του δημάρχου Θέρμου κάνει λόγο η αντιπολίτευση

Για αντιδημοκρατική νοοτροπία επικρίνει τον δήμαρχο Θέρμου Σπύρο Κωνσταντάρα ο συνδυασμός της αντιπολίτευσης “Αξιοπιστία και προοπτική για τον δήμο Θέρμου” , δίνοντας στη δημοσιότητα και βίντεο με απόσπασμα απο την πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Αναφέρει ο συνδυασμός του Θόδωρου Κασόλα:

Στο πρώτο μετά κορωνοϊό Δημοτικό Συμβούλιο, ο δήμαρχος Θέρμου δεν έκρυψε την αποστροφή του στις δημοκρατικές διαδικασίες. Ήρθε, έφυγε, ξαναήρθε, του έφταιγαν όλα κι όλοι. Μέμφθηκε τους συνεργάτες του, τους αντιδημάρχους του, ακόμα κι αυτόν τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου δεν δίστασε να κατηγορήσει και να λοιδωρήσει για ανεπάρκεια και ανοχή σε τί; Στις δημοκρατικές διαδικασίες.
Μέμφθηκε τον Πρόεδρο του Δ.Σ. γιατί τηρούσε τον Νόμο.
Ήθελε ο δήμαρχος να συνεδριάζει το Δ.Σ. και με fast track διαδικασίες να καλεί την πλειοψηφία να ψηφίζει τις εισηγήσεις, χωρίς συζήτηση.
Η αντιδημοκρατική νοοτροπία και συμπεριφορά του δημάρχου, κι ο τρόπος με τον οποίο αυτή καταδείχθηκε στο Δ.Σ., για μία ακόμα φορά – ας μην λησμονούμε πως το προηγούμενο Δ.Σ. τον είχε εγκαλέσει για αντιδημοκρατική συμπεριφορά – ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΕΚΤΑ.
ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΚΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
ΟΙ ΖΗΛΩΤΕΣ ΑΛΛΟΤΙΝΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΗΛΘΑΝ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΘΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ.
ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.