Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, 2020

Aντιδράσεις στην Κατούνα για το επικείμενο κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς

trapeza peiraiosΈντονες αντιδράσεις έχουν προκληθεί στην Κατούνα για το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς.
Ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας κάλεσε την δημοτική του ομάδα που συνεδριάζει αυτή τη στιγμή για περαιτέρω ενέργειες.
«Ακόμη ένα πλήγμα για τη χειμαζόμενη τα τελευταία χρόνια τοπική κοινωνία και οικονομία στην Κατούνα. Το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς κλείνει κι αυτό μεταφράζεται σε μια ακόμη απώλεια για τους κατοίκους της Κατούνας και της γύρω περιοχής, για τους ντόπιους επαγγελματίες για τους εναπομείναντες αγρότες.
Πρέπει όλοι νομίζω να προβληματιστούμε σοβαρά, κυρίως οι τοπικές αρχές, καταρχήν για το πώς οδηγηθήκαμε σε αυτό το σημείο και να αναζητήσουμε τρόπους αντίδρασης πάντα με σοβαρότητα και αίσθημα ευθύνης, χωρίς κραυγές και ακρότητες, για το πώς μπορούμε να αποτρέψουμε αυτό το ενδεχόμενο ή να μετριάσουμε τις επιπτώσεις του.
Γεγονός πάντως είναι πως η τράπεζα στην Κατούνα έχει δικό της κτίριο και δεν μπορούμε να καταλάβουμε την ενέργειά της αυτή, αλλά μερικοί κάτοικοι δεν την προτιμούσαν και πήγαιναν σε τράπεζες στην Αμφιλοχία και Αγρίνιο», αναφέρει ο Ευάγγελος Κουτιβής katounanews.blogspot.gr/.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.