Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου, 2020

Το “αντίο” του Μιχάλη

Το “αντίο” του Μιχάλη

mixalisΠαρελθόν αποτελεί πλέον από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου ο Δημήτρης Μιχάλης. Υπηρέτησε 1,5 περίπου χρόνο στην κρίσιμη αυτή θέση αποχωρώντας μετά την αποδοχή της παραίτησης του (στην οποία πολλοί επιμένουν ότι επί της ουσίας εξωθήθηκε).
Παρά τις προφανώς καλές προθέσεις του στη βραχύβια παρουσία του ελάχιστα βήματα βελτίωσης έγιναν στο Νοσοκομείο Αγρινίου ενώ σε επικράτησε ένα συγκρουσιακό κλίμα φέρνοντας διαρκώς το ίδρυμα στην επικαιρότητα με αρνητικό πρόσημο.
Ο κ. Μιχάλης μέσω του προφίλ που διατηρεί στο facebook ενημέρωσε για το τυπικό κλείσιμο της θητείας , εκφράζοντας ευχαριστίες αλλά και αιχμές για τα… «ασπόνδυλα».
Αναφέρει ο κ. Μιχάλης:
Μία σημαντική περίοδος έκλεισε και επίσημα τον κύκλο της με την έκδοση του ΦΕΚ αποδοχής παραίτησης (Υ.Ο.Δ.Δ.-45/30-1-2018).
Γνώρισα υπέροχους ανθρώπους, αλλά και ασπόνδυλα (όπως σ’ όλη την κοινωνία άλλωστε).
Τους ωραίους ανθρώπους θα τους θυμάμαι. Τα ασπόνδυλα, άσκοπη κατανάλωση χώρου φαιάς θα προκαλέσουν, γι΄ αυτό, ας περάσουν στη λήθη.
Ευχαριστώ όλους όσους πίστεψαν ότι το νοσοκομείο μπορεί να πάει μπροστά και συμμετείχαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στην προσπάθεια.
Εύχομαι καλή συνέχεια σε όσους ονειρεύονται κάτι να προχωρήσει, γιατί πάντα υπάρχει ελπίδα και δυνατότητα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ανωνιμος

    Τα Ασπόνδυλα ερπετά είναι από την φύση τους από την παλαιολιθική εποχή να σέρνονται και να “αρπάζουν” το υποψήφιο θύμα τους στον κατάλληλο χρόνο!!!!
    Οι ντόπιοι ρουφιάνοι είναι ασπόνδυλα όχι με την έννοια της “ιδεολογίας” που δεν είναι υποχρεωτική να έχουν, αλλά με την έννοια της αξιοπρέπειας και εντιμότητας.
    Ως γνήσιοι θρασύδειλοι χτυπάνε ύπουλα την κατάλληλη στιγμή!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.