Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Αντιπαράθεση μέσω facebook για Καραμητσόπουλο-Σταρακά

Αντιπαράθεση μέσω facebook για Καραμητσόπουλο-Σταρακά

Αντιπαράθεση μέσω facebook προέκυψε μεταξύ του Γιώργου Καραμητσόπουλου (δημοτικού συμβούλου της Συμμαχίας Πολιτών) και της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χριστίνας Σταρακά με φόντο όσα έγιναν στην πρόσφατη συνάντηση των εκπροσώπων των παρατάξεων με τον δήμαρχο.

Ο κ. Καραμητσόπουλος χρέωνει συμπεριφορά παλαιοκομματικού τύπου στη Χριστίνα Σταρακά η οποία από την πλευρά της λεεί πως ο εκπρόσωπος της Συμμαχίας Πολιτών «γράφει στο facebook σαν να ήταν το γραφείο Τύπου του δήμου Αγρινίου».

Η ανάρτηση Καραμητσόπουλου
Το να αποχωρείς από μια άτυπη συνάντηση των Επικεφαλής των Παρατάξεων που έγινε με πρωτοβουλία του Δημάρχου για να συζητήσουμε μια σειρά από θέματα και στη συνέχεια να προσπαθείς να εκμεταλλευτείς επικοινωνιακά το θέμα των υπερωριών, παραπληροφορώντας και λέγοντας ανακρίβειες, για να χαϊδέψεις τα αυτιά των εργαζομένων και της κοινωνίας φανερώνει ένδεια πολιτικού λόγου και επιχειρημάτων.

Είναι μια συμπεριφορά παλαιοκομματικού τύπου που υποτιμά τους πολίτες και προσβάλει όλους όσους είμασταν παρόντες καθώς η συνάντηση αυτή δεν έγινε με θέμα αποκλειστικά τις υπερωρίες αλλά για μια σειρά θεμάτων όπως μας ενημέρωσε τηλεφωνικά ο Δήμαρχος που ουδέποτε μας είπε ότι θα είναι παρόντες οι εργαζόμενοι.

Αυτό όμως που πραγματικά προκαλεί είναι ότι λίγο νωρίτερα η ίδια είχε δηλώσει ότι πρέπει να εκδώσουμε μια κοινή ανακοίνωση για όσα θα συζητήσουμε. Στη συνέχεια “συνεπής” σε όσα είπε αποφάσισε να “πληροφορήσει” μόνη της τα ΜΜΕ.

Τελικά οι πολίτες έχουν ένστικτο!!!
ΥΓΦυσικά η “Συμμαχία Πολιτών” δεν έχει καμιά αντίρρηση για μια συνάντηση του Δημάρχου, των Επικεφαλής των Παρατάξεων, των υπηρεσιακών παραγόντων και των εργαζομένων για το θέμα των υπερωριών.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Σταρακά
Πρώτη φορά βλέπω εκλεγμένο και μάλιστα επικεφαλής δημοτικής παράταξης,από τον προοδευτικό χώρο υποτίθεται, να γράφει στο facebook σαν να ήταν το γραφείο Τύπου του δήμου Αγρινίου!

Εκεί που με ξεπερνά όμως είναι το σημείο της ανάρτησης όπου,αναφερόμενος στις εκλογές,λέει “τελικά οι πολίτες έχουν ένστικτο”, προφανώς ευτυχής που δήμαρχος έγινε κάποιος αρεστός στον ίδιο,δυστυχώς μακριά από τα προβλήματα των δημοτών!

Εγώ δεν θα υποπέσω στο ατόπημα να μην αναφέρω το όνομα του,όπως έκανε εκείνος για μένα. Αναφέρομαι στον Γιώργο Καραμητσοπολο.Κρίμα…..

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.